maandag 1 februari 2016

Over een muts en brak zijn...

Ik ben nog een beetje brak. Nee, ik drink bijna geen alcohol, dus daar ligt het niet aan. Ik ben nog een beetje brak van het weekend. Een heel leuk weekend, dat wel.

Maar tijdens dit weekend had ik zoals vaak weer eens last van migraine. Gelukkig zette die niet door, dankzij mijn medicijnen daarvoor. De pijn was er dus niet, maar het slome gevoel wel, jammer genoeg.

Zaterdag deden we lekker rustig aan. Een beetje boodschappen doen, nog eventjes met Tukker naar het bos, een beetje was wegwerken en dat was het eigenlijk wel. Maar gisteren was dat rustige eventjes niet in the picture...

We hadden een nieuwjaarsbijeenkomst met de busvrienden. In Tiel, bij de pankoekhoek. 1 van de vrienden had geregeld dat we daar met z'n allen konden zijn. Met een drankje en wat lekkere (pannekoek) hapjes vermaakten we ons weer prima.

Lekker bijkletsen, natuurlijk ook over de bussen. Die momenteel al dan niet geschorst voor de belasting in de stalling staan. Waar er vaak fanatiek aan gewerkt wordt. Onze bus staat momenteel op 2 wielen. Jan heeft de originele wielen eraf gehaald, de velgen zijn in een mooie grijze tint gespoten. Nu liggen de velgen in de schuur uit te harden.

Als die wielen er weer onder zitten, ga ik die bus eens in. Eventjes kijken of er nog wat gepoetst moet worden, en opgeruimd. Onze bus is niet geschorst, en je moet er toch niet aan denken dat ie niet mee kan als het per ongeluk dit jaar wat vroeger voorjaar wordt ;)

Jeannie, een busvriendin die ook nog eens goed kan breien, maakte voor Jan een prachtige VW muts. Ook Yvonne kreeg er 1. Wat waren ze er blij mee, kijk maar!
Prachtig toch?

Na een gezellige middag gingen we voldaan weer richting huis. Maar niet voordat er stiekem plannen werden gemaakt voor nog even een meeting tussendoor. Er staat er voor half april weer eentje gepland, maar of we daar zolang op kunnen wachten :o

8 opmerkingen:

 1. Wat jammer van de migraine die je wel kon onderdrukken, maar toch dwars zat. Maar toch gelukkig allemaal leuke dingen gedaan. Ik kan me voorstellen dat jullie weer uitkijken naar het voorjaar en de tochtjes met jullie bus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, migraine lijkt me vreselijk. Prachtige foto van 2 blije mutsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk wat een gezellig weekend. En echt leuk zulke vrienden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend dat je je 'dankzij' de migraine nog brak voelt, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig heb je er , hoewel nog wat brak, er toch een gezellig weekend van kunnen maken. Mooie mutsen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het gevoel.
  Fijn dat de pijn en het misselijk zijn er dan ( nauwelijks) niet zijn, maar je fijn voelen is anders.
  Beterschap.
  De muts is een waar kunstwerkje.
  Hoera voor lieve (bus) vrienden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een topdag! Hartstikke leuk voor jullie. Jammer van de hoofdpijn. Soms helpt er maar weinig tegen...
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...