maandag 2 januari 2017

Goeiemorgen!

Goeiemorgen allemaal, en een heel gelukkig nieuwjaar! So... de eerste zin staat op mijn scherm, ben benieuwd wat er verder nog achteraan gaat komen. Ik vond dat ik maar eens moest gaan schrijven maar ik heb geen idee waarover.

Niet dat er hier thuis niet genoeg gebeurt is hoor, 't is hier nooit saai. December was goed voor ons. Allereerst Fleur, die heeft een nieuwe baan! Als senior-trainster, helemaal te gek! Dat wilde ze ook heel graag, en het is haar gelukt. Binnenkort begint ze. In de regio waar wij wonen, dus met een beetje geluk komt ze nog wat vaker binnenwippen. Voor een lekkere maaltijd, of voor nu nog eventjes om mijn autootje te lenen. Ze heeft er eigenlijk zelf een nodig voor deze baan, maar de zoektocht daarnaar is nog niet geslaagd. Vader en dochter houden vol ;)

En natuurlijk gaat het met de andere kinderen ook prima. Junior zit helemaal op z'n plek op z'n stage en ook Mirte gaat goed. Zij had laatst een sollicitatiegesprek voor een honors-program en hopelijk krijgt ze die plek. Daar hoort ze over een aantal weken, spannend!

Jan en ik hebben genoten van de maand december. Jan nam wat daagjes vrij, hij had er nog wat over, en we deden samen inkopen voor de kerst. Heel gezellig! Ook wandelden we oudjaarsdag met Tukker over de hei, beter dan hier in de wijk met al dat vuurwerk. Tukker was nooit bang, maar helaas is dat de laatste twee jaar anders. Nou ja, daar valt rekening mee te houden. Wij bleven oudejaarsavond bij hem thuis, en dat was ook nodig. Hij zat letterlijk te bibberen om twaalf uur, zo zielig.


foto van Jan Pascha.
Hier wandelde hij over dezelfde hei als op oudejaarsdag, alleen dit is een aantal weekjes geleden...


Maar nu is het weer stil hier in en om huis. Iedereen is weer vertrokken richting werk en studie en Tukker snurkt het uit op z'n kleed. Leuk hoor, december, maar stiekem vind ik het ook prima als alles weer normaal is. Lekker rustig, ik hou ervan.

Vandaag heb ik nog een dagje zonder speciale verplichtingen, morgen is dat weer anders. Dus ik geniet er nog maar even van. Een beetje opruimen, de boerenkool die Theo toch nog bracht diepvriesklaar maken, een paar wasjes draaien en genieten van een boek en wat haakwerk. Heerlijk!

5 opmerkingen:

 1. Jij ook een gelukkig nieuwjaar gewenst. Wat fijn dat je kinderen zo hun plek vinden.

  Mijn oudste zoon Jan is bezig met zijn afstudeerproject van de opleiding game developer in Ede. Ik hoop dat hij daarna ook snel een baan vindt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi om te lezen Nicole. Jan zn stage loopt tot half februari en daarna moet hij bezig met zn eindopdracht. Spannend!

   Verwijderen
 2. Ook de beste wensen voor jou en je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een gezegend nieuwjaar toegewenst... en ja, ik hou er ook wel van als alles volgende orde verloopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De allerbeste wensen voor een gezond en voorspoedig 2017. Voor jou en allen die je lief zijn!
  Mooie foto ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...