dinsdag 20 mei 2014

Bus gekaapt!

Afgelopen weekend werd onze bus gekaapt! Nou ja, gekaapt... Fleur had 'm mee.

Fleur heeft zelf nog geen rijbewijs, dat project gaat binnenkort beginnen, dus wij brachten haar weg. Jan met Pino en ik met mijn groene autootje er achteraan.

We haalden Fleur met nog 3 huisgenoten op in Nijmegen en we brachten ze naar een surf-weekend, een half uurtje rijden verderop. Het was ons eigen idee.

Zo'n surfweekend, daar hoort een Volkswagenbusje bij, zo redeneerden wij. En Fleur liet zich dat geen 2 keer zeggen. Dat maakte, dat we vrijdagavond met 2 auto's op weg gingen.

Maar wat hebben ze het naar de zin gehad! Heerlijk kamperen in de bus en gezellig chillen met hun mede-studenten. Lekker een balletje slaan (volleybal) en feesten in de tent 's avonds. En natuurlijk lekker in het zonnetje zitten:


Fleur in chill-stand voor de bus.

Surfen zei je? Nee, dat was er niet van gekomen. Grappig toch. Maar ze hebben heel veel lol gehad. En een huisgenoot van Fleur was om. Wat zo'n busje nu eigenlijk kostte vroeg ie aan Jan. Zo zie je maar, na 1 zo'n ervaring wil je niet anders meer, daar weten wij alles van!

9 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! En wat aardig dat jullie je bus ter beschikking stelden.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, was echt een geweldig weekendje! Nog super bedankt mam en pap! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jullie dit gedaan hebben! en eens verkocht altijd verkocht ;) (hier hebben we een dame die later een mini wil...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk! En wat een zonnige kleur :) Wij hebben (toen we in Californie woonden) een knal oranje VW bus gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk en dan zulk mooi weer treffen. ..is dat boffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Trudy,
  Wat heerlijk dan toch, dat Pino zo snel klaar kan staan voor je meiden om even lekker een weekendje weg te zijn... Wat fijn dat ze het zo leuk gehad hebben...
  Fijne dag vandaag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!!!! Ja, een VW bus gaat in je lijf zitten.Maar als er nu niet gesurfd is, komt er vast snel een vervolg met de dames?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan me jullie rijkdom helemaal voorstellen! Veel gezelliger dan een luxueuze camper :D Ach, ze zullen wel wat beters te doen gehad hebben dan surfen ;-) Ze hebben genoten, dat is het voornaamste.
  Liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boffers zijn het, zo'n busje te mogen lenen.
   En wat ze gedaan hebben....vast veel lol gehad!
   groetjes, Franca.

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...