maandag 19 mei 2014

Gefeliciteerd!

Goeiemorgen mam! En gefeliciteerd! Met je 79ste verjaardag!

En dat zou je niet zeggen. Jij bent nog hartstikke fit. Fijn!

Je loopt nog bijna dagelijks een rondje met Tessie, jullie hondje. Tessie kwam een aantal jaren geleden bij jullie wonen. Zo een paar maandjes nadat jullie vorige hondje, Bonnie, overleden was. Zij werd 17eneenhalf jaar oud.

"Nee, we nemen geen hondje meer" was jullie eerste reactie. Maar toen wij aangaven als een soort opvang te willen fungeren als er bij jullie wat zou gebeuren, waren jullie heel snel om. En gelukkig maar.


Proost! Op je verjaardag! (plaatje van www.).


Want Tessie is jullie alles.'t Is een pittige tante. Een echt Jack Russel karaktertje. Geeft niets, want jullie zijn gelukkig nog wel zo pittig dat jullie haar makkelijk aan kunnen. Samen met pa geniet je nog steeds van jullie gezellige huis (waar Joke en ik geboren zijn) en natuurlijk ook van jullie tuin. Die ligt er altijd tip-top bij. Jullie stoppen daar ook heel wat uurtjes in. En plantjes.

Elk jaar neem je je voor om wat minder plantjes te kopen in het voorjaar, maar elk jaar kunnen jullie de verleiding toch niet weerstaan. Maar goed ook, want die plantjes zijn nergens zo goed af dan bij jullie. Soms, als we op vakantie gaan, brengen we wel eens wat potten met onze plantjes bij jullie. Da's makkelijker dan elke dag deze kant op moeten om ze water te geven. Ik ben altijd blij verrast als we die plantjes weer terug kijken. Mooier dan mij zou zijn gelukt. Je hebt groene vingers, of je hebt het niet!

Ook in huis redden jullie je nog prima. Elke week wordt er volgens een soort vast schema de boel gesopt. En pa kan zich nog prima vermaken met z'n hobby's en dat komt ook goed uit. Want stil zitten, nee, dat is en blijft lastig ; )

Kortom, we boffen. We boffen dat het bij jullie zo prima gaat en dat we nog steeds zo'n makkelijk contact hebben. Even aan komen kleppen als ik jullie haren moet fatsoeneren of zomaar, als ik wat te vertellen heb. Maar ook jij mam, je pakt de telefoon nog wel eens op om te horen hoe het met ons of de kinderen gaat. "Komen de meisjes dit weekend nog thuis?" Of jullie komen aan het eind van een tochtje op jullie (elektrische) fietsen even een kopje koffie doen. Ook gezellig.

Mam, een hele fijne verjaardag toegewenst. Wij vierden het gisteren al met jullie, maar vandaag heb je ook nog weer een tuin vol mensen. Heel veel plezier!

10 opmerkingen:

 1. PROFICIAT aan je mama TRUDY!!!!!Ouders dat zijn onze "GOUDKLOMPJES",hee!(de mijne zijn al gestorven),geniet van elkaar zoveel je kan!fijne zonnige dag Debora uit belgie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder! Lijkt me ontzettend fijn als je ouders op deze manier oud mogen worden. Ik hoop dat ze nog lang zo mogen genieten samen.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jouw mama Trudy! Knuffel haar maar flink! De zon schijnt vast speciaal voor haar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder! Het is stralend weer, dus dat wordt erg gezellig in de tuin.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trudy van harte gefeliciteerd met je moeders verjaardag en moeder als u dit leest geldt dit vooral voor u!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moeder van Trudy: van harte proficiat en nog vele jaren in goede gezondheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Trudy,
  Van harte gefeliciteerd met je moeder... ik hoop dat jullie nog heel veel jaren van elkaar mogen blijven genieten...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat met je moeder en nog vele jaren samen gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alsnog van harte! !! Fijn zulke fitte ouders nog!!
  Wij hebben alle vier onze ouders nog....80 en 89 en hopelijk in oktober 60 jaar getrouwd ( mijn schoonouders)...en mijn ouders waren in april 50 jaar getrouwd en zijn 71 en 75... .. vind het zelf ook heel byzonder en dankbaar voor !

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...