donderdag 15 oktober 2015

Mag ik me eventjes voorstellen?

Mag ik me eventjes voorstellen? Trudy heet ik, en ik ben inmiddels 51 jaar en een paar maanden. En in die laatste paar maanden heb ik nauwelijks meer hier geschreven. 1 schrijfsel, welgeteld. Niet dat ik niet wat te vertellen had hoor, maar 't kwam er even niet van. Mijn energie was even ergens anders voor nodig.

We gingen eind augustus op vakantie en daarna gebeurde het. Ik kreeg een nek-hernia. Bah, wat een pijnlijk gebeuren is dat zeg. Ook al slikte ik 3 pijnstillers door elkaar, wel op doktersrecept hoor, het hielp voor geen meter.

Ik ging naar de manueel therapeut, en die kon ook niet zoveel doen, zei ie. Hij masseerde heel voorzichtig wat pijnlijke spieren los in mijn schouder, compleet verkrampt door de verkeerde houding die ik al in een week aangenomen had, en hij gaf de tip dat ik m'n kin iets ingetrokken moest houden. Errug charmant bij mij, ik heb al niet zo'n scherpe kaaklijn :o

Maar dat maakt eigenlijk geen b.. uit momenteel, want dat helpt. Toch! Er zijn in ieder geval wat dagen dat de pilletjes helpen, en oh wat is dat fijn. Ik krijg zomaar weer zin om een stukje te rammelen op mijn laptop! Dus eindelijk, hier ben ik weer. Hopende erop dat de zin in schrijven nu echt eens terug is gekomen.

Wat ik nu alvast ook even vertellen wil, Mirte haalde haar diploma. Ze mag zich nu officieel Bachelor of Science  noemen, Ze studeerde Biomedische wetenschappen op de universiteit in Utrecht.


Een stralende dochter, en terecht. Wat zijn we trots!

Ja, je leest het goed, studeerde, want ze is er eventjes een jaartje mee gestopt. Ze is momenteel student-assistent bij de universiteit en ze werkt bij de La Plac.e op Hoogcatharijne. Dat allemaal om voldoende centen te verdienen om te gaan reizen in november a.s. Naar Azië. Voor 3 maanden. Wat een avontuur. Maar hierover komt straks vast nog meer hier te lezen!


17 opmerkingen:

 1. Proficiat met je dochter en heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je dochter. En een jaartje ertussenuit is helemaal niet erg. Wat een avontuur gaat ze beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent! Maar wat vervelend van die hernia. .. Sterkte ermee!
  Liefs ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend die hernia....hopelijk heb je snel minder pijn! Gefeliciteerd met je dochter!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat naar een nek hernia.
  Aan de andere kant; Wat fijn om weer van je te horen!
  Proficiat met je dochters behaalde resultaat ( spannend die reisplannen).
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je weer terug bent in Blogland. Gefeliciteerd met je dochter en sterkte met je gezondheid!
  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik keek juist vandaag op je blog, dacht dat ik je posten had gemist..maar t was heel stil hier:) wel een vervelende oorzaak..hopelijk herstel je langzaam aan, want ik heb je gemist!
  Gefeliciteerd met je dochter, knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend Trudy, ik hoop echt van harte dat dit (snel) overgaat! Proficiat met Mirte, echt top! Reizende kinderen, daar kan ik over meepraten ....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je er weer bent! Ik heb je logjes gemist. Wat vervelend, een nek-hernia. Ik hoop dat het snel beter gaat.
  Wat gaaf dat Mirte haar diploma heeft gehaald en drie maanden gaat reizen. Stoer hoor!
  Heel veel beterschap.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend zeg zo'n nek hernia. Goed dat je je nu weer wat beter voelt! En gefeliciteerd met het diploma van je dochter!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 11. FIjn dat je er weer bent! Succes en sterkte met je herstel en gefeliciteerd met je dochter,. Wat gaaf dat ze 3 maanden door Azie gaat reizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha, Trudy leuk dat je er weer bent. Wat vervelend voor je, een nek hernia. Ik hoop dat het snel betert. Fijn dat je dochter geslaagd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend vervelend voor je zeg! Heel veel sterkte ermee! En gefeliciteerd met je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beterschap en gefeliciteerd met je dochter. Laat je dochter niet vergeten een reisverzekering af te sluiten en haar bankpas op werelddekking te zetten, anders kan ze straks in Azië geen geld opnemen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh Trudy, wat vervelend zo'n hernia. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik weet wel dat dat zeer pijnlijk is. Maar gelukkig krijg je inmiddels wat verlichting en gaat het weer een beetje de goede kant op.
  Wat zullen jullie trots zijn op jullie dochter. Bachelor!! Geweldig. En ook geweldig dat ze nu zulke mooie plannen heeft. En dapper ook.
  Hou je rustig, wat vandaag niet komt, dat komt morgen wel... ik hoop dat je snel weer helemaal hersteld zult zijn.
  Fijne zondag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...