vrijdag 20 maart 2015

Er is er 1 jarig, hoera hoera...

Dat kun je wel zien dat ben jij:
Sorry pap, grapje... deze foto vond Fleur vorige week op een oude harde schijf die bij Mirte in de computer had gezeten.

Ja, ik weet het wel,zo laat jij je liever niet aan het grote publiek zien. Maar zo zien wij jou wel het liefst.

Toen  deze foto gemaakt werd, was je net uitgebreid onder handen genomen door Fleur en Mirte. Zo'n 10 jaar geleden, schat ik zo in. En natuurlijk liet je je gelaten fotograferen, want je houdt wel van een geintje, toch??

Nog steeds worden je haren onder handen genomen. Maar wel door ondergetekende. Van de week gebeurde dat nog. Maandagochtend om 9 uur precies kwam ik bij jullie om dat te doen.

Gezellig. Even knippen allebei, en dan aan de koffie. Tessie, jullie hondje, vindt dat koffie-moment ook altijd leuk, al was het maar omdat bij zijn baasje altijd wat lekkers te halen valt.

79 Word je dit jaar. En mamma over een paar maandjes 80. Als ik de vraag van anderen krijg hoe oud jullie inmiddels zijn, krijg ik altijd verbaasde blikken. "Al tegen de 80? Dat zou je toch ook niet denken!"

Maar dat heeft er ook mee te maken dat jullie nog steeds zelfstandig jullie eigen gang gaan. Op dinsdagmiddag naar de markt in Eerbeek, en als ik op donderdag om een uurtje of 11 het dorp in ga om boodschappen te doen, kom ik jullie meestal  wel tegen. Regelmaat, daar doen jullie het prima op!

Ook de fietsen kwamen alweer uit de schuur dit jaar. Gelukkig zit daar nu trap-ondersteuning op, zo kunnen jullie toch nog doen waar jullie hart naar uit gaat. Fietsen op het fietsenrek, koffie en broodjes mee en dan een mooie route rijden. We wonen prachtig hier, een heel mooie omgeving, dat werkt zeker mee!

Oh, en hoe leuk vonden wij het als kinderen ook dat jullie zo genoten van het dagtochtje naar de musical Soldaat van Oranje! Je was zeer onder de indruk,en dat had ik stiekem ook al wel verwacht toen wij zelf een paar jaar geleden in de zaal zaten!

Nou pap, rest mij nog je hartelijk te feliciteren met je verjaardag. Maar natuurlijk kom ik dat vanavond nog in het echt doen, met een cadeautje.

Gefeliciteerd en tot vanavond!!

7 opmerkingen:

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...