woensdag 25 maart 2015

Mooi weertje!

"Mam, die motregen waar jij het over hebt, daar word je wel zeiknat van." zegt Junior vanochtend aan het ontbijt. En dan heeft ie me al te pakken... een minuutje of wat later rijdt het groene autootje richting station. Jaaa.... ik weet 't ik weet 't, ik heb soms veel te veel compassie met 'm. Maar ja, ik denk dan ook maar zo dat ik het ook niet fijn zou vinden als ik nat de dag zou beginnen. En m'n autootje moet soms ook nog in beweging komen.... en ach, ik heb wel even de tijd, duzzzz....

Als ik in de auto zit bedenk ik me dat Tukker er nog uit moet. Bah... dat wordt parapluwerk. En da's nog niet zo erg, maar wel onhandig als je in dezelfde hand nog een schep vast hebt. Ik wil namelijk niet dat andere mensen last hebben van de uitwerpselen van mijn hond. Dat wordt dus weer stuntelen :(

Maar... ik kan natuurlijk ook even richting bos rijden. Daar hoeft Tukker niet aan de riem en zijn behoefte doet ie netjes in de struiken. Kan ik met plu lekker meegenieten van de wandeling, waarom ook niet??

We komen aan bij het los-loopgebied in het bos en Tuk springt het autootje uit. Er lopen al verschillende mensen met honden en ik besluit tegen de richting in te lopen. Zo komt Tukker zijn soortgenoten tegen, vinden ze vast leuk. En vindt de desbetreffende hond er niet zoveel aan, dan is Tuk sociaal genoeg om 'm verder te negeren. Makkelijk toch?

Na een heerlijk wandelingetje van een half uurtje springt Tukker weer achterin mijn karretje. Ik doe nadien nog even een boodschapje in het dorp en zo zijn we allebei weer tevreden.


Plaatje van www.

Slecht weer buiten? Nee hoor, valt best mee! 't Ruikt heerlijk fris en koud is het niet!!

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo te genieten van de regen! Ik wilde vandaag in de tuin gaan werken; toch maar niet... Dus... kaarsje en verwarming aan en het binnen lekker gezellig maken. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding ;-) Wat een prachtige foto!
  groetjes Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn hond heeft vanmiddag ruim 2 uur liggen drogen. Wat een regen viel er hier uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh nee, Tukker is inmiddels, zelfs na de tweede wandeling, alweer opgedroogd...

   Verwijderen
 4. Wat heerlijk om zo af en toe ook eens gewoon leuke positieve berichten te lezen! Ik wordt af en toe zó moe van al die ellende-en-mopperpraat van velen... Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei het was hier wel koud brrr, zal het Ijselmeer wel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk blogje, ik zag u via dieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je zoon boft! Je bent aardiger dan ik wat dit betreft.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...