maandag 17 juni 2013

Naar zee!

Een paar maanden geleden hebben we het besloten. Het werd tijd voor Fleur en ondergetekende om eens een paar moeder/dochterdagen te gaan organiseren. Vorig jaar deze tijd hebben Mirte en ik dat ook gedaan. Zo na het examen pakten we voor een dag of 2 een hotelletje in Scheveningen. Was heel erg leuk, hier zie je dat nog.

Maar Fleur heeft meestal haar vrije dagen al volgepland voor je de kans krijgt daar ook deel van uit te maken. Duzzz... begonnen we op tijd met boeken. Dachten we. Scheveningen, daar wilde ik nog wel een keertje heen. Ik ben er zo een van: ach, dat beviel goed, dus waarom zouden we verder zoeken?? Maar die vlieger ging niet op deze keer.

Hotel in Scheveningen had geen plaats meer op de dagen dat wij wilden :( Dus zocht ik verder. En zo kwamen we uit op een hotel in Noordwijkerhout. Er werd geadverteerd met een fiets-arrangement. 2 nachtjes in het hotel, inclusief op de aankomstdag een diner en op de ochtenden kunnen we aanschuiven bij het ontbijtbuffet. Ook zit er nog een dag huur van 2 fietsen inclusief fietsroutes bij in. En dat allemaal voor zo'n schappelijk prijsje, dat konden we niet laten lopen!


Magisch moment, zo de zee weer zien na een lange tijd!

We zouden met de trein die kant op gaan. Maar na een beetje wikken en wegen thuis zijn die plannen verandert. Jan en Jan zijn ook vrij deze dagen, en zij besloten met Pino dezelfde kant op te rijden. Eerst gaan we samen naar zee, en om een uur of 3 's middags zetten zij ons dan af bij het hotel. Om daarna een camping op te zoeken en na een nachtje kamperen weer terug naar huis te rijden.

Eerst zou Tukker met hen mee, maar gezien de temperaturen de komende dagen is dat toch niet zo ideaal. Gelukkig wil de buuf op hem passen. Overdag haalt ze hem op en mag ie lekker met zijn buurmeisje spelen. 's Avonds gaat hij weer terug naar huis, en slaapt ie op zijn eigen plekje. Prima geregeld toch?

Vanaf morgen ben ik dus een paar daagjes niet in beeld. Maar hopelijk kan ik jullie vrijdag, als we weer thuis zijn, mee laten genieten met een fijn verhaal en leuke foto's van een paar mooie dagen uit! Tot dan!!!

16 opmerkingen:

 1. Leuk hoor.
  Ik wens je hele fijne dagen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi vooruitzicht heb je,geniet er van...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijk, fijne dagen een mooie tijd gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, heerlijk! Daar in de buurt waren wij vorig weekend. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een fijn vooruitzicht!
  Geniet er van! maar dat zal vast en zeker wel lukken!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er lekker weer bij uitgezocht! Geniet er van, lekker samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat klinkt dit heerlijk gezellig en dat J&J samen op pad gaan ook al zo leuk. Gek he dat je niet jaloers bent op mensen die een groot huis met zwembad bent maar om dit soort dingen. Op een goed manier jaloers he, dat snap je wel. Heel veel plezier met je mooie dochter. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zo'n moeder-dochter uitje. Ik ben net terug van een ochtendje naar Winterswijk met mijn oudste dochter.

  Veel plezier gewenst!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne en gezellige dagen gewenst !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Trudy,
  Dan ben je dus wel heel dicht bij mij in de buurt. Geniet lekker samen van jullie moeder-dochter-dagen...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier met je dochter! Nu hopen op droog en zacht weer als jullie op de fiets zitten. En anders kun je een storm bekijken op zee. Ook leuk.

  Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed geregeld en direct de mooiste dagen van de week. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtig plaatje! En heerlijk dei momenten samen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...