zondag 30 juni 2013

Even meegenieten?

En dan waren we dit weekend samen met Pino op een meeting. Jan neemt deel aan een forum op het grote www, een forum met mensen die ook behept zijn met het T3 virus. Niet erg hoor, ze bekijken het van de positieve kant. En daarbij hoort dan dat ze elkaar graag ontmoeten. Dit keer in Warmenhuizen, Noord-Holland.

Vrijdag, zo na het avondeten, vertrokken we. De route is voor Jan gesneden koek, hij komt uit Winkel, Noord-Holland, en heeft dus vanaf zijn jeugd heel vaak dezelfde weg afgelegd. Op naar de dijk dus (Lelystad-Enkhuizen), hier draaien we er op:
Het werd al een beetje donker toen we aankwamen, en het regende. Jammer. We waren de laatsten, en mochten het rondje op de weide sluiten. Jan schoof de luifel uit en meteen werd er gepast. Jaaa.... er konden wel 10 mannen met pilsjes onder ;)) De dames hielden zich op in een busvoortent bij een andere bus. Ook daar was het gezellig!

De volgende ochtend was het licht genoeg om foto's te maken. Zo stonden we daar op het veldje:
Het werd tijd voor de rit. André zette een prachtige rit uit over en langs de Westfriese omringdijk. We hebben er echt van genoten!


Wat is het toch mooi op de weg met al die campers :)

's Avonds hebben we de BBQ aangezet. En later werd het tijd voor een vuurtje. Het was tot in de late uurtjes gezellig, vernam ik van Jan. Voor mij was het al iets vroeger tijd om terug te trekken met een goed boek :o


De volgende ochtend werden er eieren met spek gegeten. Forumontbijtje, traditie in deze groep. Voor een keertje wel lekker hoor, maar ik heb toch ook wel graag een gewoon broodje kaas zo 's morgens. Na het ontbijt zaten we nog even gezellig in het zonnetje bij elkaar, en veel te vroeg werd het alweer tijd om op te stappen. Nog een rit van zo'n 2 en een half uur voor de boeg, vandaar. 

Onderweg lunchten we nog even op een geweldige plek, kijk maar:
Midden op de dijk Enkhuizen- Lelystad is een parkeerplaats. Loop eventjes de dijk over en je hebt al een echt vakantiegevoel... 

En toen... toen kwamen we thuis. Waar we werden getrakteerd op koffie en later op een heerlijk avondeten. De meisjes hadden dit alles piekfijn voor elkaar! Al met al was het een heel geslaagd weekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

15 opmerkingen:

 1. Leuk verhaaltje Trudy ;-) Was leuk jullie te ontmoeten en sorry voor de "over datum" brie, maar was niemand ziek van hahaha en de wijn maakte toch dat het goed smaakte ;-)
  Tot de volgende keer...
  Jeannie
  T3 Westfalia California + voortent ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet dat er eventjes gezellig uit.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige trip. Dat kan ik geloven dat dat voor herhaling vatbaar is. Super seg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg gezellig uit en wat fijn zo thuiskomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er mooi en erg gezellig uit. net vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er gezellig uit en jullie boften met t weer he. Ik ben zo blij dat jullie Jan geslaagd is. Wat een feest moet dat zijn en wat heerlijk is het dat hij uit zo een gezin komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig gezicht, al die dezelfde leuke campertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Trudy,
  Zo te zien hebben jullie het heerlijk gehad. Die eerste foto is heel leuk, met net dat spiegeltje in de hoek...
  En die foto van een van de vlotbruggen over het Noordhollands Kanaal neem ik aan? Ook zo mooi, die streek ken ik een beetje, kom namelijk ook uit de kop van Noord-Holland... oorspronkelijk dan. Ik rij wel nog steeds 2 x per 5 weken naar Den Helder en terug, langs datzelfde kanaal...
  Leuk dat je ons even meenam op deze manier..
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was de vlotbrug van Burgervlotbrug!

   Verwijderen
 9. Dat ziet er weer gezellig uit zeg! Leuke plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat geweldig al die busjes achter elkaar,ziet er gezellig uit bij de bbq,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...