maandag 3 juni 2013

2 Toppers!!

Mirte zocht voor deze zomervakantie nog een baantje. Nu is het zo dat Fleur al enkele jaren voor T.oprecreatie werkt en dat bevalt haar supergoed. Leuk werk, zo op de camping de kinderen bezighouden. Volgens Fleur krijg je er zelf ook een vakantiegevoel van. Mooi meegenomen!!


Plaatje van www.

Dus zus maakte zus enthousiast en zo kwam het... Mirte stuurde een mailtje en werd tot haar schik uitgenodigd voor een sollicitatieweekend. Met een heleboel jonge mensen op een kluitje. Een heuse "one minute of fame" moest er bedacht worden en ook werd er verder gekeken of ze geschikt is voor het werk.

Belangrijk dat je iets origineels hebt voor die one minute of fame, was Fleur's tip. Mirte verzon het volgende. Tijdens die "one minute of fame" is het de bedoeling dat je je voorstelt, even voor de duidelijkheid. Mirte trok veel lagen kleding over elkaar aan.

Ze kwam op in haar labjas, met mooie gele veiligheidsbril. Ze vertelde in het kort dat dit alles met haar studie biomedische wetenschappen te maken heeft. Jas ging uit, bril af. Toen kwam er een vest van de roeivereniging tevoorschijn. Daar een enthousiast verhaaltje over. En daarna kwamen haar eigen kleren. Ze vertelde over wie ze is en met een ballon en een bellenblaas maakte ze duidelijk dat ze zin in een feestje met kinderen heeft deze zomer. Leuk toch?

's Zondagsmiddags kwam er een enthousiast wat's appje binnen. "Ik ben aangenomen!!" En zo komt het dat ik nu niet moeder van een, maar van twee toppers ben... (want zo worden de mensen die bij T.oprecreatie werken genoemd). Wie had dat ooit gedacht??

10 opmerkingen:

 1. Dat wist je toch al, dat je Toppers van kinderen hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee van je dochter. En je hebt idd toppers van kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Trudy.
  Dat is nog eens Top.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk werk hoor! Wie weet komen we ze nog een keer ergens tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Trudy,
  Nou je kunt trots zijn op je toppers hoor. Wat een origineel idee van Mirte om zich op deze manier te presenteren. Daar konden ze natuurlijk geen weerstand aan bieden... Ze zal het vast heel goed gaan doen, net als haar zus...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn hoor!

  Hier eentje in een restaurant keuken en eentje in de zorg. Zitten ze tenminste niet de hele vakantie thuis!

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/06/04/boom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is wel een hele originele binnenkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stoer zeg! Dat klinkt als een bijzonder vakantiebaantje!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed,gefeliciteerd,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...