vrijdag 28 juni 2013

Normaal???

Wat bezielde mij in vredesnaam? Toen ik dat laatste stukje schreef in het vorige logje? Up to normal??? Nou, daar klopt helemaal niets van.

Het is maar wat je normaal vindt...

Het feit dat Junior gisteren zijn diploma ging ophalen? Na 8 jaar speciaal onderwijs is dat niet iets wat heel vanzelfsprekend is. Het heeft de nodige "strijd" gekost. Strijd die wij samen aan zijn gegaan. Wij, zijn ouders, zussen, maar zeker ook de scholen waar Jan op heeft gezeten.

Door Jan heel veel structuur aan te bieden heeft hij ervaren dat hij zeker in staat was successen te behalen. En dit succes, het halen van zijn T.L. diploma is de kers op de taart. Kijk en geniet met ons mee:


Foto gemaakt in de hal van de school. Jan voor de kijker rechts met zijn 2 beste vrienden. 

Na het ondertekenen van het diploma op naar de klas...

Persoonlijk praatje van de lerares. Wat is dat in vredesnaam voor foto ;))

Oke, we proberen te poseren voor een groepsfoto. ..

Jan's rotsen in de branding op deze school. Nee, het is geen stelletje. De leraar had Jan in de 1ste en 2de klas, de lerares in de 3de en 4de. Wat een geluk hadden we met hen!!! 

De 3de rots in de branding. Fleur, die hem heel erg geholpen heeft met plannen. Nu tijd voor een dolletje...

Hadden we ook nog het geluk dat Jan senior vlak voor we op school waren (we stonden te wachten bij het station op Fleur) op zijn mail las dat ook hij geslaagd is voor zijn P.L.C. cursus! Dubbel feest dus! Of nee, eigenlijk driedubbel! Ook Fleur had gehoord dat zij weer haar propedeuse heeft gehaald! Mooi toch?

En wat misschien ook niet zo normaal is als het wel lijkt voor ons inmiddels: we gaan weer eens een weekendje uit dit weekend. Met Pino. Op naar Noord Holland, Jan's geboortegrond. Daar hebben we een meeting met mensen van het T3 forum. Met zaterdag een rondrit door de omgeving.

De kinderen en Tukker blijven thuis dit keer. Toen ik me hardop ging afvragen hoe ik het een en ander zou regelen met het eten boden de meisjes spontaan aan om lekker te koken voor als we zondag thuis komen. Heerlijk toch? wie heeft het hier nog over normaal???

12 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd! zo te lezen heb je dus heel wat te vieren. Altijd leuk! Het is toch fijn dat je kinderen het goed doen en hun doelen kunnen behalen. Fijn dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks normaal. Het is allemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig hoor als alles op zijn pootjes terecht komt,lekker van genieten,fijn weekend,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd voor alle drie. Dat is wel een feesje waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! En nu allemaal lekker vakantie vieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is dus een dikke felicitatie waard,dus bij deze.
  En leuke spontane foto's.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!! Wat ontzettend leuk allemaal!! veel plezier dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk Trudy van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte allemaal, en een fijn uitje voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dikke dikke kippevel-en respect voor jullie en JAN. Wat moet dat een ongelooflijk gevoel zijn geweest. Van harte gefeliciteerd met alle behaalde successen-jullie hebben een mooi kostbaar gezin. En geniet nu even lekker met z'n 2-tjes. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk allemaal! Supergefeliciteerd! En hopelijk hebben jullie een heerlijk weekend gehad (volgens mij zag ik daarover ook al een logje voorbijkomen, maar die moet ik nog lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...