maandag 15 juli 2013

Don't hurry...

Da's best lastig voor mij, het uitvoeren van deze titel. Ik ben nu eenmaal echt zo'n mens die alles perfect voor elkaar wil hebben als ze op vakantie gaat.

Huis schoon, tuin aan de kant en het liefst ook nog helemaal niets vergeten. Nou, ik kan je nu al vertellen, het gaat hem weer niet worden dit jaar. Oke, het gras is kort en de plantjes kregen water. En ja, de stofzuiger gaat ook vast nog wel even snel door het huis voor vertrek.

Maar poetsen... nee, dat gaat niet meer lukken qua tijd. Nou ja, vorige week nog goed gedaan. En ach, die stof ligt er vast ook nog wel als we terug komen. Met nog wel ietsje erbij, denk ik zomaar.

Dat inpakken, dat gaat wel lukken denk ik. Er is al de nodige voorbereiding gedaan vandaag. De bus heb ik even doorgelopen en volgens mij zit de basis er al in. De kledingkast is eventjes weer opgeruimd en de spullen die mee moeten liggen bovenop de stapeltjes. Kratje erbij morgen en dan kan het zo de bus in. Kastruimte genoeg!Zo ziet Pino er van binnen uit. Wat een ruimte he ;))


Vandaag verder ook nog van die kleine klusjes gedaan. Je weet wel... moeten er niet nog wat theedoeken bijgekocht worden, en Tukker heeft alweer zijn bal kapot gebeten. Hup, even naar de winkel! Ook de plaatselijke bieb kreeg nog een bezoekje van ons. Jaaa, er gaat wel een e-reader mee, maar het is toch ook wel lekker om een echt boek in handen te hebben!

Poeh, als ik het zelf zo nog eens een keertje terug lees, word ik er moe van. Kan toch niet de bedoeling zijn, maar goed. Morgen nog een dagje, en dan... dan vieren we vakantie onder dit motto:


Mooi toch?

11 opmerkingen:

 1. Wij zijn van gisteren terug,was zalig in Italië maar...geniet ook hier nog van zomerse temperaturen. Veel plezier alvast!!

  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. My middle name is 'stresskip' dus ik voel met je mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne reis alvast! En gek is dat he, want als je binnen stapt is het meteen weer een rotzooi. Wasgoed, overal spullen... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gaat helemaal goed komen,Trudy.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel plezier gewenst hoor meis, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet Pino er vrolijk uit van binnen! veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat kleurig ziet ier van binnen uit zeg, echt fris. Wij hebben ook jaren een VW Westfalia gehad, in Zuid California. Wat hebben we genoten van de trips met dat ding! Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat wordt genieten .................. doen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...