dinsdag 16 juli 2013

Het kan ook anders!

Er waren tijden dat we vakantie vieren hier anders deden. Weken zochten we naar een camping waar alles was waardoor onze kinderen mee wilden. Ruimte, een zwembad, en het liefst nog overdekt en natuurlijk mocht ook de animatie niet ontbreken. Dat zou toch wat zijn zeg...

Nee, dan nu... nu doen we het net even simpeler. Er gaan nog wel 2 kinderen mee, dat wel. Maar we doen het nu wel op onze manier.

Ja, de boot is wel geboekt. We varen van Calais naar Dover. En op de terugweg gaan we van Dover naar Duinkerken. Kwam beter uit met de afvaartijd, vandaar. Maar verder, verder is er helemaal niets gepland.

Nou ja, alleen dat we morgen gaan en vrijdag de boot nemen. Don't hurry, weet je nog wel, van gisteren ;) Maar een leuke plek op een leuke camping, dat hopen we gewoon te treffen. Op de bonnefooi dus... past vind ik wel bij het reizen in zo'n busje.

Wel zijn we nog lid geworden van een organisatie genaamd "Brit stops":

Je betaald 25 pond, en dan krijg je een vignet. Die plak je op de voorruit van je camper, en dan mag je gratis 24 uur bij een deelnemende biologische boer, wijnboer of b.v. pub staan. Er wordt alleen verwacht dat je iets van hen af neemt, maar da's natuurlijk alleen maar leuk!


Voorbeeld van zo'n plekje :))

Ook zagen we van de week in een tijdschrift het bestaan van "Camping in my garden". Klik. Mensen die hun tuin beschikbaar stellen voor kampeermogelijkheden en ja, zelfs met hond en camper is dat te doen!

Natuurlijk pakken we tussendoor ook nog wel een wat luxer adresje. Want helemaal zo primitief, dat is het ook niet altijd. Wat dat betreft hebben onze kinderen best wel iets van hun moeder mee :o

7 opmerkingen:

 1. Best avontuurlijk dus.
  Ik ben benieuwd straks als jullie weer terug zijn,naar
  je vakantieverhaal met foto's uiteraard.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, heel veel plezier!! Mijn land..zucht. Voor ons zit het er niet in dit jaar. Wil je dubbel genieten voor mij erbij?? Goede reis, behouden vaart en veel plezier! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk vooruitzicht. Gaat vast leuk worden. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf Trudy. Heerlijk zo een vakantie in t vooruitzicht en jullie kinderen die meegaan. Was gisteren bij mijn neefje en moest zo aan jullie zoon denken met hoeveel liefde, tijd en geduld hij wordt omringd.
  Heel veel plezier en we willen wel foto's zien he.
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O Trudy als jullie bij Calais iets verder rijden komen jullie in Wissant. Ik vond het er schitterend dus misschien ook iets voor jullie. Kijk voor foto's op internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Trudy,
  Inmiddels zijn jullie dus lekker op weg... Ik hoop dat jullie een ontzettend fijne vakantie zullen hebben... Geniet er van, jullie allemaal...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...