donderdag 18 juli 2013

Even een berichtje...

Da's misschien toch handiger dan dat ik jullie allemaal persoonlijk moet bellen ;)) Wij zijn "geland" in Panne, helemaal onderin België, aan de kust. Voor dat we gingen hadden we het campingboek even ter hande genomen, en kwamen we deze camping al tegen. Een behoorlijk eindje gereden gisteren en ik had totaal geen zin om nog eens uitgebreid een camping uit te gaan zoeken ter plaatse.

Deze dus maar. Camping Greenpark is de naam. Nou, groen is het hier wel, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het is een camping die volgens Jan al vanaf de jaren vijftig stil is blijven staan. Twee sterren. Alhoewel Mirte zichzelf afvroeg waar die tweede ster in hemelsnaam toch vandaan komt.

Ze hebben ons een plaatsje loodrecht op een weggetje gegeven. Zo hebben de mensen die aan komen lopen toch nog een leuk beeld ;)

Helaas kan ik jullie dat beeld niet tonen, internet is hier niet van zo'n kwaliteit dat dat gaat lukken... Heb daar even heel chagrijnig over gedaan, maar dat hielp ook al niet :(

Gisterenavond liepen we even van de camping af, en wat was dat een verrassing zeg! Panne is een prachtige kustplaats, een strand compleet met leuke boulevard en een keur van winkels. Dit alles ook tot groot genoegen van Mirte.

Maar ook Jan is hierbij gebaat. Hij zocht voor de wandeling zijn schoenen en die waren echt spoorloos. Hij is hier heen gereden op zijn teenslippers en wilde toch 's avonds echt even andere schoenen aan.

Hij vermoedt dat hij die dingen even op het konijnenhok heeft gezet thuis toen we aan het inpakken waren. Zo van: "Dat komt zo wel". Maar misschien staan ze ook wel in de schuur. Feit is dat ie nieuwe nodig had, en stiekem verdenk ik 'm ervan dit expres gedaan te hebben :o

Maar goed, ik dwaal weer af... de zonsondergang was heel mooi en het ijsje heerlijk wat we erbij opaten... en na een nachtje op de camping gaan we nu zo ontbijten. De kids en Jan maken dit momenteel klaar, ik ben ff druk met jullie op de hoogte te brengen ;) De broodjes gaan zo de oven in en de waterkoker is na zo'n kwartiertje ook klaar met opwarmen. Hoe was het ook alweer? Oh ja... Don't hurry, be happy!!

10 opmerkingen:

 1. Plopsaland is ook in De Panne. Adinkerke eigenlijk ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Back to basic dus...ach waardeer je straks de luxe weer !!
  Nou...lekker genieten hoor...het is zo weer voorbij!!

  liefs Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet er van! Ik hou van de Belgische kust!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk,dat je dit stukje even geschreven hebt.
  Zo reizen we met je mee.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geniet van je vakantie, het begin klinkt in ieder geval goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh-klinkt helemaal goed. Je verslag-geniet ervan-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei niet een aanrader die camping dus..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is net alsof ik ook even op vakantie ben door deze beschrijving. Het klinkt gezellig. En fijn dat Panne zo'n prettige verrassing blijkt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een goed begin van jullie vakantie! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...