woensdag 26 november 2014

Bloemetjesthee.

Ja, ik ben op dreef met schrijven... nog maar een creatief ideetje erachter aan dan...

Ik zag een tijdje geleden op Pinterest een ideetje. En ik rommelde wat in de servieskast en de hobbykast en kocht een bosje roosjes van 3 euro. Ook ging ik met de snoeischaar rond in de tuin.

Na een half uurtje stonden deze op de tafels:De bovenste is een melkkannetje, een schoteltje en een brocante bordje van de markt in Frankrijk. Beetje mos er tussen, wat steekschuim in het kannetje en schikken maar. De foto eronder? Daar deed ik dit kunstje nog eens, maar nu met de theepot van hetzelfde servies. Eronder een ontbijtbordje en schoteltje.

Strikje erom en klaar! Ook een ideetje voor jou??

8 opmerkingen:

 1. Ik heb me gelijk aangemeld voor welke.nl en spaaz.de. De laatste is de Duitse variant met ook leuke ideetjes. Daarop stond een foto van een geweldige lamp ..... Mijn man is ook helemaal enthousiast :-) Hij moet eerst een mooie houten balk op de kop zien te tikken en daarna met middelste zoon aan de slag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben nog wel een paar balkjes over van het tuinhuis ; )

   Verwijderen
 2. Ziet er hartstikke leuk uit! Toen ik nog bloemschik-les gaf, liet ik cursisten ook altijd een kopje of kannetje meenemen om het restant van de bloemen in te verwerken. Het is ideaal om cadeau te geven. De reacties waren allemaal lovend. Jij hebt het met veel gevoel voor stijl gemaakt!
  Liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat gezellig hoor ,bloemen kun je overal inzetten .Ik zet ze ook in sauskommen en dekschalen .Heerlijk als je een grote tuin hebt en kunt aanvullen met groen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik krijg ideeën voor een kerststukje op deze wijze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gezellig gedaan , pinterest der zijn zoveel ideetjes op tedoen geniet ervan groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel Trudy! Ik heb me gelijk aangemeld .. Hele leuke site !
  Wat kan je het toch gezellig maken thuis!
  heel veel liefs en een fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...