maandag 22 juni 2015

Oh sorry Fleur!

Oh sorry hoor Fleur, dat ik nog steeds niets geschreven had vandaag. Ik kan, zoals ik je vanochtend vertelde toen je nog thuis was, een beetje moeilijk op gang komen.

Drukke week gehad vorige week. Echt een beetje hectisch, en da's, zoals jij weet, helemaal niets voor mij. Ik doe het het beste bij structuur en regelmaat. Niet bij elke dag van allerlei andere verplichtingen te hebben en dan tussendoor nog even een etentje in elkaar flansen voor gisteren. Toen kwamen de oma's en opa gezellig met ons eten.

Maar goed, genoeg uitgelegd. Jij bent jarig vandaag. 23 jaar jong ben je geworden. Pfff waar blijft de tijd toch in vredesnaam?? (vroeg ik me vanochtend op fb ook al af ;))

Die tijd, die gaat pas echt snel als je kinderen hebt. Die kinderen groeien supersnel. Zo zijn ze klein en heel teer, zoals jij met je geboorte, zo groeien ze op tot heel gezellig kletsende peuters (tja, ik kan het niet laten vandaag maar even van jou uit te gaan), dan komt de schoolperiode eraan. Eerst nog in ons dorp, en dan naar de "stad". Om vervolgens die stad in te ruilen voor een nog veel grotere stad. Waar jij  inmiddels alweer heel wat jaartjes met veel plezier studeert en woont.

Dat wonen, dat doe je met 10 personen in een groot studentenhuis. Wat een gezellige boel daar! Een woonkamer waar regelmatig met z'n allen wordt gegeten, maar ook kijken jullie er t.v. en worden er themafeesten georganiseerd.

't Is een typisch studentenhuis. Compleet met rommel en soms wat achterstallig schoonmaakwerk. Bij het koken moet er nog wel eens eerst een pan worden afgewassen, die vaat is sowieso niet het belangrijkst in jullie leven. Dat maakt de spreuk (ik dacht op het toilet):"Een opgeruimd huis is een verspild leven" wel duidelijk. Jullie hebben groot gelijk! Geniet maar fijn!!

Met je studie loopt het goed. Je zit nu in je master-jaar en da's heel erg druk. Maar je slaat je er goed doorheen, ik ben supertrots op jou!

De stage doe je met kinderen met ernstige beperkingen. Dat is echt jouw ding. Zo, dat je ook je vakantie aan deze kinderen (met hun familie's) besteed. Bij deze organisatie. "Zo leuk!" roep je regelmatig, en aan je stralende blik op zo'n moment zie ik dat je dat uit de grond van je hart meent.

Mooi ben jij. Zowel van de buitenkant (ja, ik weet 't, ik ben bevoorrecht...) als van binnen.
Fleur, nogmaals van harte, en ik hoop dat we nog heel veel jaren zo van je mogen genieten!

15 opmerkingen:

 1. Proficiat met deze charmante dame.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je prachtige Dochter .En wat mooi hoe zij haar vakantie invult ,een mooi mens is ze .En ja studenten leven soms net iets anders dan wij ,maar ach dat hoort er nu eenmaal bij .Leuk om te lezen dat jij dat gewoon begrijpt en zegt geniet maar .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je mooie dochter! Enne, ik heb nog twee mooie mannen hier die 'vrij' zijn :-) (laat ze dit maar niet lezen, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zal lastig worden Inge, ze leest hier vrolijk mee :)

   Verwijderen
  2. Of bedoel je met "ze" die 2 mooie mannen van jou :o

   Verwijderen
  3. Haha! Arme jongens van Inge, een beetje vergeven worden door hun moeder. Wat een lief blogje mam, dankjewel!

   Verwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je mooie dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Trudy met jullie mooie dochter, want mooi dat is ze zeker.
  Fijn hè, als het zo goed gaat met je kinderen...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een gelukkige Verjaardag voor Fleur ! en ook voor jullie als ouders mijn felicitaties ! Altijd speciaal op zo een dag even terugblikken....
  Fijn dat alles zo goed met haar gaat!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je dochter! Wat een schitterende foto!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd , en dat is voor jezelf omdat je het goed gedaan hebt met deze dochter, wauw, complimentjes hooor, en geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je kanjer van een dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als nog gefeliciteerd met je mooie dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.
  Een mooie dochter om trots op te zijn!
  En dat is ze vast ook op jouw( prachtig stukje streef je over haar).
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...