vrijdag 31 mei 2013

Moeder aan de what's-app.

Tsja, het moest er toch maar eens van komen. De hele familie hier spande samen in zo'n groeps what's-app en ik mocht niet meedoen :(  Dat heb je ervan als je als moeder het hebben van hippie dingen helemaal niet belangrijk vindt...

De laatste tijd ging alle communicatie via Jan. Hij moest mij dan iets vragen of doorgeven van de meisjes en dan kwam ie daar wat laat mee. Oeps, vergeten... En ook de mailtjes naar Mirte toe werden lang niet altijd beantwoord. Dan dacht ze: "Dat doe ik strakjes wel eventjes..." en vervolgens kwam er weer wat tussen. Fleur verzekerde me dat me zulke dingen niet zo snel zouden gebeuren als ik om ging... richting smart-phone.

Dus gaf ik Jan een zoekopdracht. Jan is echt zo'n geboren personal shopper, vooral als het om dit soort dingen gaat. Hij stort zich erin en dan komt er vaak wel iets moois en vooral verstandigs uit. Zo ook nu.

Er stond deze week een smart-phone in het A.ldi krantje. 100 euries. Veel geld, maar wel simlock-vrij. Het is een model koelkast, schijn ook weer hip te zijn. Je snapt er helemaal niets meer van... eerst moet het klein zijn en nu... nu weer groter!


Die met toetsenbordje is mijn vorige... zal best wennen zijn zo'n touchscreen...

Jan zocht nog even door op het grote web en vond een sim only abonementje  voor 6.75 in de maand. Voor 2 jaar. Reken het om en ik heb voor een tientje in de maand zo'n smart dinges! Yes!

De post moet nog komen. Met m'n abonnement. Maar als ie dan eenmaal binnen is dan... dan krijg ik les. Van Junior. In what's-appen en ook in mijn telefoon. Heeft ie me beloofd. Moeder gaat dus op cursus. Al is het alleen maar om erbij te horen. Wie had dat nu ooit gedacht...

13 opmerkingen:

 1. Ja, sommige gadgets zijn onontkoombaar! Succes met je mobieltje. Ik kan dat whatsappen ook nog niet zo goed.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je eenmaal whatsappt kun je niet meer zonder.... En superhandig, zo'n personal shopper. Ik stuur mijn man altijd met dat soort opdrachten op pad, het internetpad dan. Hij lij, ik blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) jah het is fantastisch makkelijk whatsappen enne eerlijk gezegd vind ik het nog leuk ook, snel een fotottje sturen en/of krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Trudy,
  Mijn meiden hameren er ook regelmatig op dat ik 'met de tijd mee moet gaan'. Maar ik blijf lekker bij mijn oude mobieltje hoor. Pas als-ie stuk gaat wordt het tijd voor een ander...
  Wat mij echt tegenhoudt is dat die nieuwe dingen bijna dagelijks op de oplader moeten en die oude van mij slechts 1 keer in de week...
  Heel veel plezier hoor met je nieuwe mobiel, nu ga je voortaan niets meer missen, okee, na de cursus dan...haha...
  Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een smartphone en het is reuze handig allemaal. Allen jammer dat de batterij altijd erg snel leeg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha geweldig,wel handig hoor appen,goedkoper als smsen,ik wens je een fijn weekend,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ik vind het heerlijk!! Gratis berichtjes sturen, foto's door appen..Geen probleem. Enige probleem wat ik heb: mijn mams doet er ook niet aan :( En juist haar wil ik hier zo graag in betrekken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou niet meer zonder kunnen. Heb zo regelmatig contact met mijn nogal uithuizige zonen, waarvan er een ver weg, 'n andere nog verder weg en de derde heel ver weg is op dit moment :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HiHiHi...dat noemt men met de tijd meegaan.
  Ik heb er nog eentje liggen,met de toetsjes,ik durf
  het bijna niet te zeggen :
  Ik heb het ding nooit gebruikt.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook reuzehandig hoor! En ik moest ook wennen aan mijn touchscreen maar nu geen probleem meer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nog steeds niet aan de smartphone. Misschien dat ik overstap als mijn huidige telefoon het begeeft, maar eerder denk ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En ik weet zeker dat je het dan veel gaat gebruiken! Ik wilde er ook niet aan maar sinds oktober heb ik ook een smart-phone en wil niet meer zonder!!

  Wat heb je leuke creaties gemaakt met de koffie cups!!
  WAt ben je toch een Crea-Trudy !!

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aha jij bent ook overstag...ik heb er ook nog geen, gewoon nog een Nokiaatje van 5 jaar oud, internetten doe ik wel op de pc, of I-pad..
  De volgende telefoon die ik koop wordt ook gewoon weer een toetsen pre-paid..ik heb hem gewoon voor 'noodgevallen'

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...