vrijdag 6 juni 2014

Don't hurry be happy...

We hebben plannen dit weekend. Plannen om er op uit te trekken met Pino. Een tijdje geleden waren we met de mensen van het bus-forum een weekendje weg en toen vertelde 1 van de leden dat hij als vrijwilliger werk deed op een hele mooie natuurcamping midden in de randstad.

Hij liet wat foto's zien van de camping en ik was helemaal om. Zo'n mooi Hollands landschap. Op de foto's zag ik mooi groen, weilanden in de ochtenddauw, koetjes en een stroompje langs de camping op. Oh ik zag mezelf al helemaal relaxed zitten 's ochtends vroeg. Kopje thee en een boek erbij en dan net dat straaltje zon opzoeken waardoor je helemaal weer rozig word.

Om een lang verhaal iets korter te maken... Pino staat klaar en morgen gaan we! Vandaag was het nog even stressen. Gras maaien, boodschappen doen, was nog even bijwerken en inpakken. Alles moest in een rap tempo gebeuren. Want het wordt morgen warm en dan moeten we wel een beetje op tijd vertrekken en dan moeten we er vroeg uit en dan is het niet handig als je nog..... STOP!

Op Pino staat "Don't hurry, be happy." Dus als we morgen gaan, nemen we alle tijd. Voor de warmte hebben we A.R.K.O (Alle Ramen Kunnen Open) en onderweg kunnen we ook nog zomaar even in de berm gaan staan. Luifeltje uit, stoeltjes erbij en een kopje koffie erbij. Wie doet ons wat? Zo komen we misschien een paar uurtjes later aan, maar staan we al wel meteen in de vakantie-modus.
Ik heb er ineens weer heel veel zin in. En jullie? Gaan jullie ook voor een heerlijk relaxed weekend?

11 opmerkingen:

 1. Mijn man en onze jongste dochter (inmiddels al 35 :-) gaan 'n dag naar Pinkpop om de Rolling Stones te horen en te zien en ikzelf ga met (wandel)-vriendin een route van 18 kilometer lopen rond Eelde en Paterswoldse Meer. Zondag lekker kalm dagje in de tuin en maandag lekker fietsen. Volgend weekend gaan wij voor het eerst dit seizoen camperen met onze T4.
  Wens jullie veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze oudste dochter, Fleur is ook op Pinkpop. Meteen het hele weekend, ze doet niet minder ; ) Veel plezier dit weekend!

   Verwijderen
 2. Veel plezier!

  Wij hebben geen plannen: we zien het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag eeen drukke dag met zwemles, en 3 feesten. Maar morgeen en overmorgen geen plannen. Er is een boerenmarkt in de wijk die meestal erg gezellig is. En van de buren hebben we een opzetzwembad gekregen die ze eigenlijk weg wilde gooien. Compleet met pomp. Dat wordt veel zwemplezier voor ons manneke.
  Jullie Pino is zo gaaf, echt nog een droom voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier en geniet van het mooie weer!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet Pino erg gezellig uit! Ken je het boek 'Caravanity' al? Daar staan allemaal gepimpte caravans in, super om inspiratie op te doen (niet dat jij dat nodig hebt!!) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n auto en de zon die schijnt...Niets kan er meer mis gaan :D
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet er van ! maar jullie kennende (toch een beetje via je blog)
  zal dat wel geen probleem zijn...
  Hier niet zo veel plannen maar toch genieten van het lange weekend....
  liefs en fijne avond nog

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Trudy,
  Ik wens jullie ontzettend veel plezier, geniet er goed van...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het plaatje enorm leuk! Zo'n busje is toch maar handig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...