zaterdag 14 februari 2015

Foto 11: Afgesproken!

(Even pauze van 2 dagen gehad vanwege een ouderwetse migraine-aanval)

Toen we vorig jaar zomer het tuinhuis plaatsten waren we het helemaal eens... een prachtig plekje voor Pino in de wintermaanden en in de zomer kunnen we er heerlijk vertoeven.

Die zomer hebben we al een beetje gehad. En inderdaad, het is een top-plekje om te luieren, eten of gezellig een kopje koffie te drinken. Of een boek lezen in de hang-stoel, ook niet gek!

Wel sprak ik met Jan af dat hij het tuinhuis niet als garageplek zou gaan gebruiken. (En dan bedoelden we als klusruimte). Ik zag de rommel en de auto al staan in ons mooie bouwsel. Nee, dat zag ik niet zitten. En Jan gelukkig ook niet, dus dat was snel afgesproken. Dacht ik.

Vandaag maakte ik nog maar weer eens een foto van het tuinhuis. Meegenieten? Nou, kijk!
Is er nog iemand die denkt dat ik degene ben met de broek aan hier thuis ;)

5 opmerkingen:

 1. Onze kelder zou worden ingericht als speelruimte voor de kinderen. En wat is het na ruim 24 jaar nog steeds (niet)? Juist ja. Dus als je zou denken dat ik de broek aan heb hier in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach het is nog Winter .Ik weet zeker dat jullie straks in Voorjaar en Zomer weer lekker zonder Auto onderdelen in het tuinhuis zitten met een lekker bakje koffie ! Toch ??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Briljant!! Het lijkt mijn broer wel! Die had vroeger in en om het huis ook altijd klusauto's staan. In het huis? Ja, op zijn slaapkamer stonden dan de banken en stoelen, lagen er dozen vol elektronica en het smeer wat uit die auto's droop, vond je terug aan de deurklinken. Gelukkig is het nog niet helemaal voorjaar en al helemaal geen zomer, dus er is nog hoop dat je heerlijk kunt gaan genieten. En anders ga je met een kop koffie gewoon op die losse autostoel zitten. ;)

  Liefs Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...