donderdag 5 februari 2015

Foto 4.

En dan sneeuwt het buiten en ben ik een beetje "gedwongen" thuis te blijven vandaag. Want mijn groene autootje mocht vandaag met Jan mee naar het werk. Normaal brengt Pino hem daarheen, maar die heeft maar 2 winterbanden. En groen autootje 4.

Maar wees gerust hoor, ik vermaak me wel. Net schoof ik ovenschotels met broccoli en zuurkool in de oven, dus daar hoef ik vandaag niet meer naar om te kijken. Wat ik verder nog ga doen vandaag?

Nou, ik ga zeker nog een wandeling met Tukker maken in de sneeuw. Deed ik vanochtend vroeg ook al een keer. Mooi te zien hoe hij reageerde op de sneeuwvlokjes. Heel stil heeft hij een poosje in de lucht staan kijken. Hij kon het denk ik niet helemaal thuis brengen, maar zijn neus hielp 'm ook een handje. Lief!

En het huis krijgt vandaag een poetsbeurt. Lekker weer als alles zo fris ruikt. Als dat dan klaar is... dan... hoop ik hier nog tijd voor over te hebben:
Een verse stapel boeken en tijdschriften, gisteren bij de bieb gehaald. In een dorpje verderop. Ik ging daar met Tukker wandelen, in dat bos mogen de honden loslopen. Feest! En toen ik er toch was ging ik meteen maar even daar boeken lenen. Hier in het dorp ben ik een beetje door mijn genre heen, maar gelukkig hebben ze bij deze bieb nog genoeg.

Zie je dat boek bovenop? Jaaaa, we gaan weer naar Engeland deze zomer! Eind augustus. Eerst 2 weken met Pino de westkust verkennen en daarna ontmoeten we heel veel liefhebbers van VW busjes op het B.usfest wat daar in het weekend van 4, 5 en 6 september georganiseerd wordt. De oversteek met de boot is al geboekt en betaald en de camping ook. We verheugen ons er enorm op!!

3 opmerkingen:

 1. Wat moet dat een mooi gezicht zijn geweest; Tukker die verwonderd in de lucht staat te kijken... waar komt dat nou vandaan? En dan lekker wandelen natuurlijk...
  Lekker hoor, dat je eten al klaar staat, en dan kun je je vanmiddag verlekkeren in dat mooie boek over Engeland... Alle mooiste plekjes alvast uitzoeken en een lijstje maken... dan hoef je daar niet meer te bedenken waar je allemaal naar toe wilt...
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha die Trudy,
   Weet je, ik had dit ( bijna) kunnen schrijven.
   Ook mijn autootje ( met winterbanden) ging vandaag met een ander op pad.
   En laten wij nou ook al de vakantie ( in Engeland) geboekt hebben!
   Het uitgeprinte papiertje met daarop foto's en beschrijving van het huisje hangt weer op het kastje van het koffiezetapparaat.
   Kan ik dagelijks even alvast ( voor )genieten!
   groetjes, Franca.

   Verwijderen
 2. Zo'n verplicht 'huisarrest' is best fijn vind ik meestal. Omdat ik simpelweg niet echt weg kan, moet ik wel rustig aan doen.

  Leuke stapel boeken!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...