zaterdag 21 februari 2015

Foto 13: Oei...

Zomaar ben ik weer heel wat dagen verder. En foto's. Die foto's staan wel op mijn mobiel, maar heb ik hier nog niet getoond. Nou vooruit, eentje dan. En die maakt meteen duidelijk waarom er weer even tussen heeft gezeten:
Wat je hier ziet? Mijn jas. Tenminste, een gedeelte ervan. Een kapot gedeelte. Dat kwam zo:

Ik ging 's ochtends vroeg wandelen met Tukker. Gewoon, het dagelijkse rondje. En dan kom je ook dagelijks dezelfde mensen tegen. En honden. 1 van die honden is Bono. Een prachtige, 8 maanden oude, labrador. Een schatje. Vindt Tukker ook...

En daar ging het even mis. We liepen elkaar tegemoet. Bono en zijn baasje en Tukker en ondergetekende. Tukker vindt 'm geweldig, deze kleine soortgenoot. Ze spelen altijd eventjes. Dan moet je wel nadien de riemen uit elkaar halen, maar ach. Je gunt ze wat, toch?

Omdat ik 'm van ver al aan zag komen, temperde ik Tukker's enthousiasme wat. "Nee Tukker, naast..." Hij luistert eerst ook nog. Maar dan... dan zet Tukker 'm op het rennen. Met zijn 46 kilo rent ie vrolijk richting Bono. En ik nog denken dat de uitschuif-riem lang genoeg zou zijn. Maar helaas... dat was ie niet.

Languit ging ik. Plat op het wegdek. "Gaat het een beetje?" Hoor ik boven me. Ik wist het eigenlijk nog niet. Maar wat ik wel wist was dat ik zo snel mogelijk naar huis wilde. Mijn knie deed zeer en mijn hand dreigde dik te worden. Dus moest ik zo snel mogelijk de kraan erop zetten. Een kapster met een gekneusde hand, da's geen combinatie.

Toen ik thuis kwam heb ik onmiddellijk gekoeld. En dat hielp. Mijn hand doet het weer prima. Mijn knie vertoont een kleine schaafwond, mijn broek is nog heel, Mijn jas helaas niet. Nou ja, daar moet ik nog even mee richting kennis, die is coupeuse. Hopelijk kan zij  iets op het beschadigingetje zetten.

Het leed is bijna weer geleden. Alleen barst ik nog van de spierpijn. Ik heb me natuurlijk schrap gehouden toen ik in de gaten had dat ik het wegdek van heel dichtbij ging zien. Nou ja, dan nog maar een paar dagen rustig aan doen :)

7 opmerkingen:

 1. Oeps. Gelukkig heb je niets gebroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat had heel wat slechter kunnen aflopen..
  Beterschap met de laatste pijntjes...
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne zondag! Gelukkig niks ergs! hopelijk is je spierpijn wat beter ondertussen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hé bah! Zo ben ik ook een keer onderuit gegaan.. Geen pretje!
  Hoop dat je snel weer helemaal opgeknapt bent. Rust is daarbij een goede heelmeester!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt vervelens voor je!!!
  Ik heb wel even gelachen hoor omdat ik het lele plaatje zo voor me zag....het deed me denken aan een voorval met Boris twee jaar terug.
  Hij trok me onderuit op een besneeuwd boslaantje en ik gleed languit door tot aan de voeten van een nogal norse wandelaar.
  Hij zei niets maar keek alleen maar heeeel afwijzend....tja alsof je voor je lol languit aan de voeten van een wildvreemde man gaat liggen.

  Ik hoop dat je spierpijn snel zal verdwijnen en dat je jas goed gemaakt kan worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi... Jan vroeg al of ik de baas van Bono een aanzoek wilde doen...

   Verwijderen
  2. Wat laat, maar alsnog: beterschap!

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...