vrijdag 6 februari 2015

Foto 5.

Misschien klinkt het jou gek in de oren, maar ik voel me altijd zo rijk als ik de boodschappen weer in huis heb gehaald. Kijk alleen al eens naar onze fruitschaal:
Da's toch pure overvloed, zou je zo denken... Maar dat valt mee hoor. Jan neemt dagelijks zo'n 4 stuks mee naar zijn werk, en ik ben momenteel helemaal verslaafd aan de sinaasappels. Dus als dinsdag de fruitboer met zijn tractor met aanhanger weer aan de deur komt, haal ik zo weer een voorraadje. Heerlijk!

6 opmerkingen:

 1. Al die kleuren! je ziet gewoon dat het gezond is! Heel anders dan al die vette dingen (die ik af en toe ook wel lust hoor! lekkere friet, hamburger enz....) maar die kleuren van groenten en fruit die zijn toch gewoon de max!?
  Ik wil jullie al vast een fijn weekend toewensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb precies hetzelfde. Heerlijk hè. Manlief krijgt gratis fruit op het werk, dus dat scheelt een enorme hoeveelheid fruit per week. 3 stuks per dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja ik ken dat gevoel .Gewoon je boodschappen kunnen doen en lekkere gezonde dingen kunnen kopen en dat is rijkdom !!
  Fijn weekend,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We kunnen leven in overvloed als we dat willen. Des te mooier als je er ook blij om kan zijn! Vroeger schilderde ze stillevens, nu worden ze op de foto gezet. Terecht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geniet ook altijd zo van mijn volle fruitschaal: veel beter dan al die lege calorieën in koeken en chips!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...