zaterdag 2 april 2011

Last minute give-away!

Een tijdje terug heb ik geschreven dat ik iets weg ging geven. Omdat ik de "magische grens" van 50 volgers had bereikt. Voor dit doel heb ik een ketting in elkaar geflansd. Vandaag is de laatste dag dat je er aan mee kunt doen. Om 19.00  vanavond wordt er een lootje getrokken.

Dus als je nog niet hebt gereageerd, nu kan het nog. Het maakt niet uit of je volger bent of niet, ook hoef je zélf geen schrijfster te zijn. Ik vind het al leuk dat je een bezoekje komt brengen.

Nou, het zonnetje schijnt hier al heerlijk, dus we gaan Tukker eens even laten rennen en zwemmen. We hebben hier een water in de buurt en daar mag je hond zich tot 15 april nog lekker uitleven. Vanaf die datum is het voor hen daar verboden, dus zolang het kan genieten we er nog maar even van! Fijne dag!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy, ik ben al een tijdje volger van je maar dat je een give-away hebt dat is aan mij voorbij gegaan. Ik wil graag nog meedoen! Veel plezier aan het water. Ik ga nu even lekker op de fiets boodschappen doen en straks tennissen en tussendoor even in de tuin genieten van het heerlijke weer. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook mij is het aan de 'aandacht'ontsnapt'maar lest best zullen we maar denken want natuurlijk doe ik graag mee.
  Wens je 'n heerlijke dag. Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik heb gewoon een heleboel logjes gemist hier die vandaag ineens allemaal als nieuw in mijn 'netvibes' stonden. Hoe stom is dat dan weer niet?
  Maar goed, helemaal bijgelezen nu.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...