dinsdag 12 maart 2013

Bloemetjesbroek voor Junior.

Vorige week zaterdag was ik in de stad. Dat las je misschien al wel. Ik ga altijd even bij de T.akko naar binnen. Leuke kleding voor een zacht prijsje. Zo had ik vorige week 3 hemdjes, 1 t-shirt en een sjaal voor een euro of 35.

Ik paste ook nog een broek. Met bloemen. Best leuk eigenlijk, beetje zachte kleurtjes. Crème ondergrond en dan met zachtroze rozen erop. Met een beetje groen en taupe nog in de print. Hij paste prima. Maar toen twijfelde ik toch een beetje. Vind ik bij een ander al snel iets kunnen, ligt er maar aan hoe je het combineert, nu vond ik het toch lastig beslissen...

Ook zag ik nog een spijkerbroek die prima voor Junior zou kunnen. Laatst haalden we samen al eens een broek in deze winkel voor hem, en hij kon er nog wel eentje bij gebruiken. Neem ik 'm nu wel of niet mee... Mmmm... Thuis even na gevraagd en hij vond het, ook gezien de prijs (hij krijgt kleedgeld, vandaar) die 20 euro bedroeg, een goed plan.

Dus vanochtend togen Jan en ik in Pino nog een keertje naar de stad. Voor Junior de broek gekocht, voor Jan nog 3 T-shirts voor 23 euro (Yes!)  en toen trok ik die bloemetjesbroek nog maar weer eens aan. Jan vond het echt leuk staan en ik dacht : " Ach, doe eens gek!"  en de broek ging ook mee naar huis.

Junior kwam vanmiddag thuis. Hij paste de spijkerbroek en keurde 'm goed. Toen vertelde ik hem voorzichtig dat ik een bloemetjesbroek gekocht had. "O help" zei Junior heel droog... Ik sleepte 'm mee naar boven en liet hem de broek zien. "Oh, die valt nog wel mee"  kreeg ik als reactie. En voor de grap: " Maar dan wel voor jou!"

Ik zei lachend dat ik zo'n broek voor hem ook echt wat minder vond. En dat ik me toch wel een beetje zorgen zou maken als hij zo rond zou gaan lopen. "Oh, dan accepteer je me dus niet voor wie ik zou zijn?" Reageerde ie uitdagend. "Nou ja, ach, ik zou misschien ook wel een beetje moeten wennen, maar ik kan vrij snel iets accepteren hoor!" kreeg ie als antwoord. "Ik wil best even in de stad kijken of er zo eentje in jouw maat is!" Maar daar bedankte ie toch heel vriendelijk voor, waarna hij zich een beetje verschrikt achter de computer verschool :))


10 opmerkingen:

 1. Als je wist waarin mijn middelste zich af en toe durfde te vertonen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heerlijk, ik mag dat wel hoor... Maar onze Junior liep tot voor kort het liefst alleen in het zwart. Nu is het nog alleen spijkerbroek, zwart of grijs vest en een shirt dat ook vooral niet te opvallend is. Toen ie nog klein was trok ik 'm graag wat felle kleurtjes aan. Zou hij daar nog een beetje een traumaatje van overgehouden hebben ;))

   Verwijderen
 2. Tja, nu wil ik natuurlijk graag een foto van jou met die broek zien. Kan dat even geregeld?
  Ik kocht vandaag met Exstudiepol een heuse pantalon, met vouw. Dat is de eerste niet spijker- of joggingbroek sinds 13 jaar voor hem.... Mwah. Ik zie 'm liever in een spijkerbroek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloemetjes en spijkerbroeken bij jullie .Het klinkt allemaal gewoon gezellig .Een beetje plagen en een beetje durven.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is dit.... Die jr...
  Ik zou ook twijfelen hoor bij een bloemetjesbroek. Dan zie ik zoiets bij een ander en denk ik 'Leuk', maar dan durf ik het zelf weer niet aan...
  Ik hoop dat je er heel veel plezier van zult hebben...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo ik vind die bloemetjesbroeken ook zo leuk........maar dan bij een ander!
  Durf niet zo goed! Maar hier is ook een T.akko dus morgen maar eens kijken.....
  Voor zulke prijsjes kan je het nog eens proberen hè
  Veel plezier met je aankopen.
  Haha die Jr:))
  Liefs Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik had ook over een bloemetjesbroek geschreven verleden week ofzo. Ik ben dol op bloemetjesbroeken en nu ze eindelijk in de mode zijn ga ik t gewoon doen. Ik had dus mijn droombroek gevonden was ie niet in mijn maat. Dus ga verder zoeken totdat ik er een heb en ik twijfelde ook maar nu niet meer hoor. Iedere vrouw heeft recht op een bloemetjesbroek.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...