maandag 25 maart 2013

Leuk boek en wat daarvan kwam...

Ja, ik kocht 'm ook! Het nieuwe boek Kringloopgeluk van Ingrid. Van de blog Ing-things. Wat een prachtig boek is dat! Ik las het in één keer helemaal uit, en genoot van de herkenning die ik er in vond.

Het kan dan ook niet anders dan dat je toch weer opnieuw getrokken wordt naar de kringloop, als je met je neus in dit nieuwe boek gezeten hebt. Niet goed voor iemand als ik, die vorig jaar nog een project  eenkastjeperdag heeft doorgemaakt, omdat het huis begon dicht te slibben, maar ja... Je bent een liefhebber, of je bent het niet.

Vanmiddag had ik zomaar een uurtje over. En de kringloop hier in de buurt is niet zo heel ver. Dus daar ging ik in mijn groene autootje.

Ik had weer eens geluk! Kringloopgeluk, dus ook wel gezegd. En vanavond ging ik even aan de slag met één van mijn vondsten. Na een half uurtje had ik iets gemaakt dat ik toch best de moeite waard vond om aan jullie te laten zien.

En toen dacht ik: "Weet je wat? Ik heb nog plek genoeg op mijn andere blog!" Ik paste de naam een beetje aan en bedacht het plannetje dat ik daar de resultaten op ga zetten die voortkomen uit mijn kringloopaankopen. Of ook wel kringloopschatjes genoemd. Nieuwsgierig? Klik dan eventjes hier!

Als ik in de toekomst weer iets gemaakt heb, met als beginprodukt iets van de kringloop, dan laat ik het weer op hetzelfde adres zien! Ik hoop dat jullie dat een leuk idee vinden. Zo ja, tot daar dan maar!!

5 opmerkingen:

 1. Wat klinkt dat boek leuk zeg! Ik had er nog helemaal niet van gehoord! Meteen even kijken of het al bij de bieb is.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Trudy,

  het gutssetje komt inderdaad van Schepping, 6,95 voor een 7delige set. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm, ik ben zelf niet zo'n kringloopprinses....vind het er altijd een beetje naar oude kattepis stinken (sorry) ben wel weer gek op rommeltjesmarkten dat wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi... ja dat kan. Gelukkig maar dat niet iedereen even enthousiast is als ik, anders zou de spoeling best een beetje dun worden ;)

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...