woensdag 4 februari 2015

Foto 3.





Dit is voor mij een hele mooie foto. Niet alleen om de kleur van de lambrisering, da's ook iets waar ik blij mee ben hoor. Voorheen was dit stukje gewoon witte muur. Nou ja, witte... dat was nu juist het probleem. Onze hond is een hond van genieten. Rennen in het bos, zwemmen waar ie kan en van een lekker modderbadje is hij ook niet vies.

Dus al maak je hem schoon als hij thuis komt, toch geeft hij nog wel eens wat af. Met als resultaat dat ik al een paar jaartjes een bronnetje van ergernis zag als ik de tussenkamer in kwam. Een bruine vettige vlek, niet meer schoon te houden op een gegeven moment.

Er lagen nog wat kraalschoten in de schuur. Ooit al eens gekocht voor het maken van een kast om de wasmachine en droger. Nooit wat van gekomen, er waren in die tijd andere prioriteiten. Maar nu...

Nu kwamen die dingen reuze goed van pas! Jan timmerde ze op de muur, en daarna was het een kwestie van het in onze ogen allermooiste kleurtje zoeken in de bouwmarkt. Een stuk of 4 zijn we er af geweest. Ik wilde heel graag lichtblauw, en momenteel schijnt er toch meer vraag naar licht turquoise te zijn. Grrrr...

Maar goed, kleurtje zit erop en ik geniet elke schoonmaakbeurt weer als ik hier zomaar een flink sopje overheen kan halen. En kleurt het niet super bij ons aller Tukker?

Ook vind ik dit een mooie foto om Tukker. Tukker begint te klungelen. Zijn zicht wordt een stuk minder, en dat merk je duidelijk als je met 'm gaat wandelen. Zijn aandacht is veel meer op mij gericht dan, alsof ie een stukje steun zoekt. Zo lief!

Trouwens, vorige week hadden we nog behoorlijk schrik om Tukker. Donderdagavond lag hij weer eens ongegeneerd op zijn rug voor de bank en ik was 'm lekker aan het aaien. En toen voelde ik een knobbel. Oei. Gelukkig had de dierenarts tot 20.00 nog spreekuur en we bedachten ons geen moment. We gingen. Om een uur of 9 (het was heel erg druk die avond daar) wisten we dat de knobbel zo goed als zeker goedaardig was. Mooi rond en los van de huid. Een heel normaal verschijnsel zo bij een bejaarde hond. Pfff...

Je kan je voorstellen dat ik dus geniet van de foto van vandaag. En dan heb je het tevreden gesnurk van Tukker nog niet eens gehoord. Onbetaalbaar!!

5 opmerkingen:

  1. Mooi Trudy! Zowel de lambrisering als het verhaal over Tukker !
    liefs en een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zoals je over Tukker schrijft, hij heeft een goed thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat fijn Trudy, dat het niets ernstigs is. Die goeie ouwe trouwe Tukker, wat ligt hij daar toch heerlijk op zijn kussen. Fijn zijn eigen plekje in huis. En de lambrizering is echt een uitkomst dan. En ook nog eens in een heel mooie kleur...
    Ik wens je een heel fijne dag nog verder,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat kan die hond genieten hé!!
    Mooi die lambrizering,wil ik hier in de gang ook een stuk doen...

    Fijne avond! Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik houd van lichtblauw en van lambriseringen, dus ik val met mijn neus in de boter ;-) Je ziet op de foto duidelijk dat Tukker een dagje ouder wordt, maar gelukkig kunnen er nog heel veel meer dagen bij!
    Groetjes Kakel

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...