donderdag 24 februari 2011

Bah, vakantie!

Hallo lezers, 

Deze keer mag ik ook wat zeggen. Ik ben Tukker en als jullie dit blog wel eens vaker gelezen hebben kennen jullie mij al aardig. Ik verveel me momenteel een beetje. Mag nog niet zoveel wandelen van m´n baasjes, want ik heb vorige week héél veel last van mijn poten gehad.

 Het voordeel was wél dat ik nu heel lekker nieuw voer heb gekregen. Maar daar krijg ik niets te veel van, want mijn baasjes moeten mij wel op gewicht houden, anders kunnen mijn poten mij straks helemaal niet meer dragen. En ik krijg elke ochtend hele lekkere tabletjes, ze schijnen voor de pijn te zijn. En een stukje worst met poeder erop van een ander tabletje. Dat moest ook wel, want ik weiger hem zonder worst op te eten. Bah.

Dus schooi ik nu elke ochtend. ´k Ben even helemaal vergeten hoe ik me gedragen moet, en ik piep me gek totdat ik m´n zin krijg. Vindt m´n vrouwtje niet leuk...

Misschien dat ze daarom gisteren wel weg ging. Met Mirte. Naar de stad hoorde ik. Mirte heeft vakantie en dan doen ze dat wel vaker. Komen ze met een heleboel spullen terug. Wat ze daarmee moeten, géén idee, ze zijn niet eens om op te eten en ik mag er ook niet mee spelen.

En vanochtend mocht ik op de foto. In de sneeuw. Bij ons achter in de tuin. Maar als ik dan gek ga rennen omdat ik het zo leuk vind, roept ze dat ik rustig aan moet doen. Gék...
Later, binnen ging ze ook nog wat van die spullen van gister fotograferen. Het leken wel fotolijsjes maar dan héél klein. Kan het vrouwtje gebruiken om aan kettingen te maken. Zal ze je nog wel een keer laten zien.
 En ook nog heel kleine schilderijtjes, ook daarvoor. ´k Vind het wel leuk als ze daarmee bezig is, blijft ze tenminste lekker thuis en dan ga ik fijn op haar voeten liggen. Toch nog wel leuk, vakantie....9 opmerkingen:

 1. Tukker ik vind jou een schat. Wel goed naar je baasjes luisteren hoor want het is voor je eigen bestwil. dikke knuffel van mij. Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ja, soms begrijpen mensen niet eens waarom ze iets.
  Dus ik kan het je niet kwalijk nemen dat jij er al helemaal niets van begrijpt.
  Eet jij je tabletjes maar lekker op, ze zijn erg goed voor je.

  Dikke knuffel Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-). Je bent een lief hondje.... jij snapt 't.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat ben jij een lief beestje Tukker, en ja, eet toch die tabletjes maar op, das wel goed voor je!
  Wat heeft vrouwtje een leuke spullies gekocht, heel benieuwd wat ze daarmee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tukker wat jij in vakanties heb, heb ik al in weekenden. Doordeweeks zit ik in een ritme en is de bank en alles daaromheen gewoon halve dagen van mij (de ene week 's morgens en de andere week 's middags maar dat weet ik best al wel), bewaak ik het huis en wil ik vooral niet in mijn slaap gestoord worden ... maar in het weekend mennnnnn ... halen ze me gewoon uit mijn slaap, zijn ze druk met van alles en ... zitten ze overdag gewoon op MIJN bank!

  Over een dikke week hebben ze hier vakantie, nou lekker dan, ik tel al af naar een week later, kan ik vakantie gaan houden.

  Een dikke poot van Guusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh.... Tukker, jij hebt het maar getroffen. Een fijn gezin die het heel belangrijk vind dat je gezond blijft. Want ze willenn nog lang van je genieten. Dus maar braaf je pilletjes innemen.

  Groetjes aan het vrouwtje....

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tukker, ik leef met je mee. Je hebt echt een HONDENleven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach lieve Tukker, laat je maar lekker verwennen door je vrouwtje! Ik hoop dat je snel beter bent zodat je weer lekker lange wandelingen kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tukker,
  Ik leef met je mee hoor, ook hier van die rare mensen die denken dat ze alles weten. Wil ik even lekker "praten" met een hond die ik verderop zie lopen, mag het weer niet. Zeggen ze dat ik rustig moet zijn. Noujaaaaaa, smaken ze erg vies die pilletjes?
  groetjes Devin

  ps mijn baasje is Ella

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...