zondag 4 maart 2012

The day after....

2 Dagen feest was het hier. Vrijdag was Mirte jarig. En omdat het toch wel speciaal is als je 18 wordt, moest dat ook buiten duidelijk te zien zijn... Voor ons huis in de leilindes hingen we ballonnen op in de vorm van een 18 en Mirte... Dus je kon er écht niet om heen.


Als je goed kijkt zie je ook nog een foto van Mirte voor het raam..


Jan wordt volgend jaar 50. De meisjes hebben 'm nu al beloofd dat dat ook niet geheel onopgemerkt zal gaan... Tsja, wie zaait.....

Vrijdagmiddag kwamen er 4 vriendinnen van Mirte mee om te eten. En van eentje was dat wel heel speciaal. Ze zou eigenlijk afreizen naar Zeeland 's middags, en nu reisde ze later met de trein achter haar familie aan. Meer dan 3 uur in je eentje! Leuk dat ze dat er zo voor over had!

We aten kippesoep en quiche en lekkere belegde broodjes met zalm en eiersalade en... Nou ja, natuurlijk had ik weer te veel... zal ook niet. Ik ben altijd bang dat ik tekort kom, en dan gaat dat zo...

Gisteren deden we de verjaardag nog een keer dunnetjes over. Toen kwam er familie. Niet zo veel, er waren er een aantal met wintersport, dus dit keer had ik er 13. Is hier ongeveer de helft van normaal, maar wel relaxed...

En nu... nu is het hier nog heerlijk stil. Ik vind het altijd zó genieten, de dag erna.... Alleen daarvoor zou je al op zaterdagavond de verjaardag vieren. Zodat je nog een genietzondag achteraf hebt... Jan slaapt eerst, hij moet aankomende nacht werken en dan vanmiddag gaan we even met Tukker en Pepper naar het bos.


Pepper.

Tukker.

Was een vraagje van schoonmoeder, zij is vandaag een dagje weg.

Ik denk niet dat de hondjes het erg vinden elkaar weer te zien... Nu, als ik dit zit te typen ligt Tukker al klaar. Hij wil eten. Als ik straks de laptop dicht doe, komt die grote kop zomaar boven de klep uit steken. Ik moet er altijd om lachen, hoe voorspelbaar dat is... Gekke hond!

Rest mij nog jullie allemaal te bedanken voor de leuke felicitaties vrijdag en voor vandaag een hele fijne dag toe te wensen!

15 opmerkingen:

 1. Hoe is dat spreekwoord ook alweer: gasten brengen vreugde als ze komen en als ze gaan ;-)
  Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte proficiat met dochterlief-sweet 18. Fijn dat jullie genoten hebben-geniet nog maar lekker na. Mooie zondag toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Had het even gemist, van je dochter; Van Harte Gefeliciteerd Met De Verjaardag, Ja 18 Alweer, Van Mirte...
  Leuk dat jullie het zo fijn gevierd hebben. Die ballonnen had je even op de foto moeten zetten, zal vast een heel leuk gezicht zijn geweest...
  Ik wens je nog een heel fijne zondagmiddag, geniet ervan...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat het allemaal zo lekker is verlopen. Ik geniet ook altijd zo van de dag erna. Alles weer schoon in de kasten, vloer weer gedweild en wetende dat er niemnad onverwachts langs komt, zalig. Nog een gezellige avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad wel heel erg fijn om een hele zondag bijtanken te hebben. Zo geniet je eigenlijk ook meer van de verjaardagsvisite zelf. Omdat je al weet dat je de volgende dag weer de gelegenheid hebt om even uit te blazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Mirjam.... ik zet de foto erop hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja het is genieten van het feesten en daarna heerlijk relaxen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat het zo geslaagd was. Ik ken dat 'volgende dag gevoel'
  erg goed. Even bijkomen van alle drukte.
  Was het gezellig vanmiddag met Tukker en Pepper?

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was best grappig te zien hoe ze zich echt als een team gedroegen tussen de andere honden... We waren bij Busloo, en dat is een gebied waar honden los mogen. Er waren erg veel andere honden, maar Tuk en Pepper hielden elkaar steeds in de gaten!!

   Verwijderen
 9. Hee fijn dat het zo'n gezellige dag is geweest. Of eigenlijk: dagen. En die foto is echt heel leuk. Nu nog maar lekker een beetje nagenieten van al het feestgedruis.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog van harte gefeliciteerd met Mirte's verjaardag! Dat klonk allemaal supergezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte gefeliciteerd, en na twee dagen verjaardag is het inderdaad altijd fijn om die dag er na de rust te proeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alsnog van harte proficiat met je dochter, Trudy! Dat hebben jullie goed gevierd, lees ik!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...