vrijdag 9 maart 2012

Klompen aan..

Nou ik ben er weer hoor. Dank jullie wel voor alle lieve reacties gisteren! Vandaag gaat het gelukkig weer ietsje beter, maar helemaal van de hoofdpijn af... nee dat ook nog niet. Het scherpe randje is er wel af en dat is al een heel verschil.

'k Zou vandaag boodschappen doen, maar helaas. Da's nog niet zo'n goed idee met zo'n hoofd. Dus besloten Jan en ik vanochtend maar eens met Tukker een stukje te wandelen. Het was heerlijk weer en daar moet je dan toch van genieten. Denk ook dat de frisse lucht voor mij ook wel heel goed doet.

Nadien aten we een lekker broodje met zalm (doe eens gek... was nog over van vorige week, Mirte's verjaardag) en toen nog even slapen. Jammer genoeg werd daardoor de hoofdpijn weer iets erger. Maar ik laat me niet op de kop zitten hoor. Want ik had een missie vandaag! Dus ik trok de stoute klompen aan!


Jr. vond het maar niks, die klompen... "Daar ga je toch niet mee weg, hè mam", was zijn bezorgde vraag..

Dat komt zo: Het kastje per dag project schiet al aardig op. Op nog wat kleine details na die ik samen met anderen ga doen ben ik behoorlijk rond in huis. Maar buiten...

Buiten, da's een ander verhaal. En nu had ik zo besloten het één en ander naadloos door te laten lopen buiten's huis. Een struikje per dag, ook wel gezegd.

En wat ís er ook hier weer veel te doen! Vind je het leuk dat te volgen? Klik dan hier even. Want het struikje van vandaag, dat is al niet meer.... nou ja, op een paar kleine stompjes na dan. Gesnoeid, ook wel gezegd....

Rest me nog jullie even deze foto te laten zien:
Dit beeld zie je als je bij ons achter over het hek heen kijkt. Daar bevinden zich de gemeentelijke moestuintjes. Altijd leuk die bedrijvigheid te volgen. Momenteel zijn alle mannen druk de bemesting te verdelen over de grond. Of zie ik ze daar nu gezellig kletsen? ;  )

11 opmerkingen:

 1. Jammer hé dat hoofdpijn soms zo lang blijft hangen, bah.
  Wat een super gezellig uitzicht hebben jullie, lijkt me erg leuk, volkstuintjes zo vlakbij, altijd bedrijvigheid.

  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappige klompen.
  Is niks mis mee.
  En wat een ijver bij je,als ik zo op
  je opruimblog kijk.

  En beterschap,hoor.
  Doe maar niet teveel.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love-love-love clocks. Loop er dagelijks op-als laarzen met houten onderkant. Loopt te gek lekker-Sanita's. Fijn dat je de moed had met dit lekkere weer-hopelijk ben je weer snel helemaal de "oude". Mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kletsen?! Dat gebeurd toch nooit op de tuintjes?! Bij ons tenminste niet... (Ahum, soms doe je er ruim een half uur over om op je eigen tuintje te komen...)

  Hopelijk vertrekt de hoofdpijn snel weer helemaal!

  Fijn weekend, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig ben je een beetje opgeknapt. Dacht wel aan je vandaag hoor. Is zo vervelend als je je niet top voelt. Ik wens je een fijn weekend toe. liefs Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijn dat jouw kastjes opgeruimd zijn (of toch bijna)! nu de tuin nog aanpakken en je bent rond! leuke klompen trouwens! thuis loop ik er ook steeds mee rond. als ik thuis kom van het werk of van boodschappen doen dan gaan de schoenen uit en schuif ik mijn voeten in mijn gezellige houten klompen. ik ben nochtans geen hollandse boerenmeid, hahaha ;-)! prettig weekend, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Balen dat de hoofpijn nog niet helemaal over is. Je klompen zijn gaaf! Ik denk dat die mannen op de foto een sigaartje roken met elkaar. De één vraagt aan de ander: heb jij een vuurtje?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je klompen leuk! Hopelijk knap je snel verder op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je klompen erg mooi. Vervelend van die hoofdpijn, kan je hele dag verknallen. Ik hoop, dat je er snel vanaf bent. Bij ons op het Volkstuinencomplex zetten de mannen met mooi weer alle stoelen buiten het verenigingsgebouw en gaan dan met zijn allen gezellig koffiedrinken. En ja, dan kun je zo al snel een half uurtje gezellig met elkaar zitten kletsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel sterkte met je hoofdpijn. Dat kan je dag zo beinvloeden he. Geniet lekker van de dingen die je leuk vindt om te doen. Mag best eens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Balen he migraine, dat kan dagen zo doorzeuren..., ik houd niet zo van klompen, iets met kind zijn en dragen ...
  Leuk die moestuintjes ik zou willen dat ik het geduld had ervoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...