zaterdag 10 maart 2012

Een "gewoon" dagje..

Werd ik vanochtend om een uur of 5 wéér met knallende hoofdpijn wakker, hoefde ik gelukkig de dag niet door met dezelfde pijn... Vandaag hielp het tablet wél. Ik had er maar eentje nodig! Yes!

En toen was het de kunst zo rustig mogelijk te doen/blijven. Best lastig als je een achterstandje hebt vanwege 2 dagen niet helemaal erbij te zijn.. Maar toch lukte het aardig..

Fleur vanochtend even naar haar werk gebracht en toen meteen maar even naar de Aldi in de stad. Hier in het dorp hebben we er ook één hoor, maar daar ben ik niet zo weg van. Een stuk smallere gangpaden en chagrijnig personeel. Ik krijg daar soms het gevoel dat ik blij moet zijn dat ik daar wat mag kopen, en volgens mij werkt dat toch niet helemaal zo.

Voor ik het groene autootje vol pakte met boodschappen belde ik Junior. Dat was zo afgesproken. Hij had om half elf een afspraak en ik speelde even voor wekservice. Toen ik thuis kwam zat ie al aan de boterham. Top!

Daarna nog eventjes naar de Deka hier in het dorp. Mirte werkt daar en zij krijgt een percentage van het besteedde bedrag, dus dan is de keuze snel gemaakt.

Weer de auto ingepakt en toen naar huis. Auto uit, kelder en koelkast vol. "So". Dacht ik. Maar toen belde schoonmoeder op of ik even een boodschapje kon doen voor haar. Ja hoor, tuurlijk! En daar ging ik weer...

Lunch. En dan even slapen. Even dacht ik maar dat werd zomaar een uur. Nou ja, 't zal wel nodig zijn geweest.. Nog even wat wassen opgehangen en daarna nog even naar buiten voor een stukje tuin te doen. Daarna de patatpan aan en gezellig met z'n vijven eten. Even opruimen en toen kwam de laptop op schoot. En nu...

Klinkt misschien wat overdreven allemaal maar ik vond het heerlijk! Zomaar weer doen wat nodig is zonder die vervelende pijn. Als ik weer zo een paar dagen heb gehad kan ik zó dankbaar zijn dat de pijn weg is!


plaatje van www.

Gek is dat toch.... als je gezond bent vergeet je heel vaak daar dankbaar voor te zijn totdat... misschien toch maar eens wat vaker stil bij staan!!

7 opmerkingen:

 1. Je geniet inderdaad vaak pas ergens van als je het niet meer hebt/kunt. Ik ben blij dat je pijnvrij was vandaag. Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig wat beter vandaag ,maar je bent best wel weer druk geweest.En dan gewoon even genieten van de eenvoudige dingen !! Wel goed op jezelf passen hoor
  Gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je je weer beter voelt Trudy! Zulke erge hoofdpijn lijkt mij heel vervelend. En je tuin is weer netjes opgeknapt zeg. Gelijk hoor dat je niet alles strak en in rechte lijnen doet in de tuin. Volgens mij pst dat niet bij het huis en ook niet bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tekst over dankbaarheid in het plaatje, en zo vol waarheid!
  Ik weet (nog) niet met welke pijn je leeft, maar wellicht dat ik daar snel achter kom... ik ga jou ook volgen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt dus een fijne dag gehad,Trudy.
  En ja,gezondheid is het hoogste goed.

  Nog een fijne zondag
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig hielp deze pil wel. Ik wens je heeeeel veel dagen toe zonder die hopeloze hoofdpijn! liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat die pil nu wel hielp! Kan je toch rustig aan genieten van je dag. Ik heb zelf ook last van migraine maar gelukkig niet in zo'n hele zware vorm. Maar voor mij werken de pillen niet. Ik krijg er meer pijn van in mijn nek en armen. Helaas. Vandaag nog lekker genieten van het zonnetje en dan is het weekend weer voorbij. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...