vrijdag 30 maart 2012

De tijd vliegt....

Poeh... en dan is het zomaar weer vrijdag. De tijd gaat heel erg snel als je even niet oplet. Ik ben eigenlijk een mens van alles op z´n tijd, maar daar zijn soms de omstandigheden eventjes niet naar.

Van 2 bezoeken naar de tandarts met Junior tot boodschappen halen, een bezoek van de verzekeringsman, een auto die gerestaureerd moet worden (dus op Jan moet ik eventjes wat minder rekenen), bezoekje aan Jan´s moeder en 2 honden die ook hun aandacht nodig hebben. Slinger-slinger, alle kanten gaat het op.

Vandaag het 2de bezoekje naar de tandarts met Junior. Hij had de pech dat ie een paar gaatjes had, dus daar moet ie even wat aan laten doen. Hij vertrouwde mij toe dat poetsen even niet zo zijn prioriteit had gehad de laatste tijd en dat resulteerde helaas tot 3 gaatjes. Gelukkig waren dat de eerste gaatjes die ie had, en is ie nu in één keer zeer fanatiek met het verzorgen van z'n gebit...

Na het bezoekje moet Jan naar school worden gebracht. Normaal rijdt ie met taxivervoer, maar nu moet ik 'm zelf brengen. Ik denk dat ik de ochtend wel kwijt ben als dat gebeurt is. Wie zei er ook alweer dat grote kinderen niet zoveel tijd vroegen ; )

Vandaag is het nationale pannenkoekendag, dus daar doen we maar aan mee dan. We zitten vanavond met z'n drietjes aan tafel, dus dat komt dan ook wel héél goed uit.


plaatje van www.

Kan ik me vanmiddag eens op mijn kledingkast storten. Daarin zijn de zomerkleren nog een beetje verstopt. Ik was van plan eens te kijken wat ik ook alweer had.

Deze week een beetje op de lijn gelet en dat scheelt dan meteen weer wat. Zo kan ik de kleding dan ook weer lekker aan, ook niet erg. Eigenlijk heb ik ook gewoon zin eraan om die kleding eens te bekijken. Het voelt als shoppen in eigen kast en zo heb ik meteen weer een stukje voor mijn andere blog.

Dus: even stok achter de deur creëren. Vanmiddag kan je hier zien of ik me ook aan mijn woord hield. Tot dan misschien!!

13 opmerkingen:

 1. Succes Trudy! Je brengt me wel op een idee hiermee. Onder het mom 2 vliegen in 1 klap. Denk dat ik dan ook maar eens mn kast in duik.
  Fijne dag!
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mam, ik ga vanmiddag met papa mee naar huis, dus dan klinken die pannekoeken ook heel goed! :D Moet Mirte werken dat jullie met zn drieen eten? Want dan eet ik wel met Mirte mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, herkenbaar. Met groot kind ook vandaag naar de tandarts geweest voor behandelgesprek en straks kleine kinderen weer de aandacht en vanavond slotuitvoering van ander groot kind...
  Toch weten we intussen wel dat we een keertje weer wat tijd voor onszelf maken, of niet soms?

  En hé is het pannenkoekendag...? Als ze dat hier horen weet ik wat er op 't menu komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nationale pannekoekendag bestaat dat ook al, haha! leuk idee (leuk plaatje ook!)
  Veel plezier met shoppen in je eigen kast (lekker goedkoop ook)! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nationale pannenkoekendag? nooit van gehoord.
  Maar ik krijg er wel trek van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En dan lekker alles passen en nieuwe combi's bedenken met je slanke lijf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker pannenkoeken! Ik vind de weken trouwens ook voorbij vliegen. Voor ik het weet is het alweer vrijdag.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag het, pannenkoeken dag hè? Maar ik heb ze maandag al gegeten. Dus toch maar niet. leuk: shoppen in je eigen kast!
  En die tandartsbezoekjes zijn helemaal niet leuk hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zomkerkleren?? Brrr...maar de echte zomer komt vast wel. Dus veel succes met shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi... nou ja, wat frissere kleurtjes alvast dan... maar nog wel met lange mouwen of een verst erover hoor!!

   Verwijderen
 10. De zomerkleren kunnen weer eventjes terug de kast in, Trudy.
  Ik heb trouwens twee kasten,eentje met zomerkleding en eentje met winterkleding.
  Ik hoef niks te verwisselen,het blijft hangen waar het hangt.
  Sommige mensen wisselen dat steeds.

  En smakelijk eten,met de pannenkoeken.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Trudy,
  Jeetje, Jan zijn eerste gaatjes, wat kan ik daar jalours op zijn. Ik heb ze al vanaf mijn meest prille jeugd, helaas. En mijn jongste ook hoor. Maar de oudste, inmiddels 28, heeft tot op heden nog nooit 1 gaatje gehad. Bijna niet eerlijk meer...
  Ik wens je nog een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...