woensdag 14 augustus 2013

Niet alleen virtueel!

En dan ben je zomaar weer een paar dagen "alleen".  Niet helemaal hoor, maar met een zoon die lang uitslaapt en daarna liever zijn vrienden bezoekt op de computer, kan je ook niet zeggen dat je veel gezelschap hebt.

Genoeg te doen de laatste dagen, dat wel. Gisteren het huis een goed beurt gegeven en vanochtend ben ik maar begonnen met het verzorgen van mijn "veestapel". Hond, konijntjes, kat van de buurtjes en kippen van de buurtjes. Eten geven, uitlaten (ja, alleen Tukker dan hè) en hokken en kattenbakken verschonen. Zo ben je maar zo weer een paar uurtjes verder.

Na die uurtjes besloot ik dat het gras weer eens een maaibeurt mocht hebben en nu zit ik aan de koffie. En ben ik bij veel van jullie eventjes op bezoek geweest op jullie bloggen. Leuk!

Maar ik zat me net te bedenken dat er ook maar weer eens een schrijfsel uit mijn toetsenbord mocht komen, alleen geen idee waar dat over zou moeten gaan. Totdat...

De brievenbus hier naast mij (ja, die komt in de kamer uit, gek hè...) begon te klepperen. Daar kwam het boek "29 geschenken" tevoorschijn. Dat boek heeft een flinke rondreis gemaakt door blogland.

Er zat een kaartje bij. Ja, die had ik er zelf bij gedaan, maar nu was er ook iets op de achterkant geschreven, kijk maar!
Toch leuk dat blogland nu eventjes niet alleen meer virtueel is! En fijn te lezen dat jullie genoten hebben van het boek! Ik denk dat ik het zelf ook nog maar weer eens lees, 't is alweer effies geleden...

Nou, ik brei hier een eindje aan, Jan komt inmiddels binnen gelopen. Hij is met een reparatie aan de bus bezig en komt even thuis koffiedrinken. Gezellig :))

7 opmerkingen:

 1. Zo dat is al snel dat ie bij je in de brievenbus valt!
  Gisteren om tien voor 5 op de bus gedaan...
  Grappig om m'n eigen handschrift zo ineens terug te zien op jou blog

  Fijne week ! Het wordt nog lekker weer (zeggen ze)

  Gr. Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudy,
  O ja, dat boekje, wat is dat al weer een tijd geleden zeg. In december mocht ik het van je ontvangen en ik heb het toen met heel veel plezier gelezen. Uiteindelijk ben ik niet overgegaan op het geven van die 29 geschenken. Tenminste niet in materiele vorm, maar misschien toch wel in spirituele vorm...
  Ik wens je een heerlijke zonnige namiddag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig,dat het boek dus een rondreis heeft gemaakt en nu weer bij jou in de brievenbus valt.
  Enne...bij mijn schoonouders was dat ook,dat de post in de kamer terecht kwam,achter een klein deurtje,die moest je dan open doen.
  Er zat een gleuf in de buitenmuur.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier zit ook een gleuf in de buitenmuur... maar dan zonder deurtje :o

   Verwijderen
 4. Leuk die postbus zo recht in huis!
  Ik ga het boekje hier in de bieb eens opzoeken!
  Lijkt me leuk om te lezen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor heel goed wanneer iets in de brievenbus wordt gestopt hier. Hij hangt naast het kamerraam!!

  Leuk hoor, zo'n rondgang langs medebloggers en het dan met een persoonlijke noot terug krijgen:) Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey wat leuk dat jij het boek ook hebt laten rondgaan! Wil je misschien ook meedoen met de, op dit boek gebaseerde, Geefmaand November? Er zijn al heel wat bloggers aangehaakt: geefmaand.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...