vrijdag 25 oktober 2013

400480.

Wat een cijfer hè... Dat cijfer geeft het aantal page-views aan op mijn blog. Gisteren zag ik het al, het ging door de 400000 heen! Hoe leuk vind ik dat...

Wie zijn dat allemaal, vraag ik me wel eens af. Soms krijg ik de reactie uit mijn omgeving:" Ja, dat las ik al op je blog!" Ik heb dan een klein beetje het gevoel dat ik in herhaling val. Dat schijn ik goed te kunnen, Junior geeft dat altijd ongezouten aan. Tsja... hij is autistisch of hij is het niet. Het komt niet in hem op dat ik me op zo'n moment echt een beetje oud en lichtelijk seniel ga voelen. Ik weet zeker dat ie, als ie dat al in de gaten had, er rekening mee zou houden. Zo lief en sociaal is ie wel :)

Maar goed, ik dwaal af... Het zijn dus mensen uit mijn omgeving, en dat worden er steeds meer. Maar ook de mensen van het bus-forum lezen mee. Jan heeft mijn blog daar gelinkt en ik zie regelmatig bij de "verkeersbronnen" op mijn dashbord dat er weer eentje langs kwam. Ook tijdens een busweekendje kwam ik erachter. "Hee, jij bent dus Trudy, leuk je eens in het echt te ontmoeten!"

Maar natuurlijk zijn er ook mede-landgenoten uit blogland die regelmatig een kijkje komen nemen. Evenals ik dat bij hen doe. Het worden een soort vrienden, en zo langzamerhand worden ze steeds dierbaarder. Als er wat aan de hand is bij hen, dan leef je mee. Je kijkt nog eens even of er weer een berichtje geplaatst is, en zo niet dan maak je je lichtelijk zorgen. 't Is net real life!

Ja, het blijft een interessant iets, dat bloggen. Het hoort er zo langzamerhand bij. Zelfs zo, dat de boodschappen nu maar even moeten wachten. Morgen komen er nog zo'n man of 20 van Jan's volleybal langs en daarvoor moet ik toch nog echt even de winkel in. En natuurlijk ook de keuken in. Maar eerst schrijven.

Want ik vind het zo leuk om dan weer wat van jullie te horen, als ik weer een stukje de virtuele wereld in gestuurd heb... het wordt een soort levensbehoefte dat bloggen! Ik kan echt niet zonder ;))


Oeps...


15 opmerkingen:

 1. Veel he, ik vraag het mij ook wel eens af hoor! Maar lekker doorbloggen hoor, erg gezellig hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik vind het bloggen een toffe bezigheid,ook al ontbreekt het me de laatste tijd aan "tijd" maar...we doen verder!!
  Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker blijven bloggen, anders gaan we je zo missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk plaatje. Ja, bloggen is leuk. Soms denk ik wel eens waar moet ik het over hebben, maar lukt toch nog steeds vrij aardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan ook niet zonder. Wat ik soms wel mis zijn reacties van mensen waar ik zelf wel trouw lees en reageer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik doe het inmiddels al jaren.
  En soms...heel soms denk ik...ik stop ermee.
  Maar ja...zoals je zegt...het is verslavend, en eigenlijk ook zonde ermee te stoppen....
  Het ontbreekt me de laatste tijd weleens aan tijd.....prober wel overall langs te gaan, en een berichtje achter te laen, want dat vind ik zelf ook altijd leuk.
  Dus....gewoon lekker doorgaan met z'n allen.

  fijn weekend...lieve groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk om je in t echt te ontmoeten, alsof je een BNer bent maar je bent een BBer. Een bekende Blogeer. Ik heb zo genoten van jullie reacties zo lief allemaal. t gaat nu weer helemaal Goed en hij komt morgen gewoon thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook ik lees je blogjes graag, ik heb het al meer gezegd voor mij is blog lezen een "Libelle"gevoel. Ik blijf toch op de hoogte wat er leeft in Nederland. Blijf vooral bloggen aub

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier een van je "stille meelezers". Soms vind ik het lastig om een reactie te schrijven, maar ik lees je blog erg graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jahoor gewoon door gaan. Lees altijd zo gezellig weg bij jou!
  Fijn weekend
  Hartelijke groet Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik blog ook al heel wat jaren en nog steeds vind ik het leuk .Wel ben ik blij dat mijn omgeving niet mee leest .Zelfs mijn eigen man leest bijna nooit omdat hij mij de vrijheid van schrijven gunt .Ik wil best wel eens stoppen ,dan denk ik bleggghhh ,maar ik wil het niet missen .Ik reageer niet altijd maar lees wel bij je hoor
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Trudy,
  Wat een aantal hè? Ik vraag me ook wel eens af hoe het toch komt dat zoveel mensen willen lezen wat ik te vertellen heb... Maar ik geniet er wel van, dat het gebeurt... We gaan gewoon door hè?
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bijzonder hè, al die lezers, gek idee ook. Ik lees graag bij je verder hoor, de komende tijd. t is net ff buurten. Maar dan in je eigen stoel, met je eigen bakkie koffie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Veel zeg! Ben net even gaan kijken bij mijn eigen statistieken: ik zit op ruim 240.000. Ook ik kijk regelmatig naar waar de bezoekers vandaan komen, maar helaas zitten er ook wel eens minder frisse afzenders tussen .... en hoe die op mijn blog komen: geen flauw idee. Jammer ....

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...