maandag 7 oktober 2013

Het valt nog niet mee...

Hier Tukker weer eens eventjes. Ik ben zo stijf en zo stram als maar kan. Kom net uit mijn mand, en het duurt even voor ik weer op gang ben. De jaren gaan tellen ben ik bang, en mijn H.D. werkt ook niet zo mee. Maar goed, ik heb het vanmiddag wel erg naar mijn zin gehad. Hier gingen we heen:
Een prachtig natuurgebied op zo'n half uurtje rijden van ons huis. De honden mogen er lekker loslopen! Ik werd in het groene autootje geloodst en daar gingen we:
Stukje rijden dus daar gingen we... Het was prachtig op de hei en in het bos. Vrouwtje maakte mooie herfstfoto's ervan, kijk maar even mee:


Ze  fotografeerde doodleuk tegen de zon in... maar best mooi effect, toch?

Hier mocht ik niet overheen lopen, stom ;)Ik vermaakte me tussendoor wel hoor...

Mooi hè, en lekker rennen dat je daar kunt!

Tsja, en nu lig ik dus voor pampus... Ik kreeg nog een bak brokken toen ik thuis kwam en daarna hadden ze geen hond meer aan mij. Toen de familie aan tafel zat snurkte ik het uit in mijn mand. Maar leuk dat het was... echt een aanrader!!

9 opmerkingen:

 1. Wauw, hele mooie foto's! En Tukker, doe het maar even lekker rustig aan :) Mam, geef je 'm ff een knuffel van me?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige plaatjes. Rust maar lekker uit, Tukker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jij nou niet met je grote poten bovenop die paddenstoel mocht zeg; alle baasjes zijn toch ook hetzelfde. High five van Guusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn nu eenmaal van die dingen die waar je met je poten vanaf moet blijven Tukker. Die paddestoelen bedoel ik ;-) Wat een prachtige wandeling en foto's!
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo lieve Tukker,
  Jij hebt dus een heerlijk middagje gehad. Lekker rennen en flinke stokken meezeulen... Geen wonder dat je toen je thuis kwam, helemaal voor pampus ging. Lekker uitrusten geblazen is het dan, zeker na een maaltje heerlijke brokken. En dan dromen over paddestoelen waar jewel overheen mocht lopen zeker...
  Fijne nieuwe dag Tuk, wie weet waar je vandaag mag wandelen...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig Tukker, als oude hond weet ik wat je bedoelt. Ik mag graag naar buiten gaan maar de jaren gaan tellen. Wees blij dat je alleen bent, ik heb nog zo"n jong ding om mij heen rennen, die wil wel uren lopen. En vrolijk dat ze dan is,nee laat mij maar lekker liggen dan ;-)

  groetjes Noa en ..okay..ook van Zoe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig gebied zeg! En wat een mooie rode paddestoel.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je toch een schatje Tukker. groetjes en liefs aan t vrouwtje.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...