zondag 27 oktober 2013

Rust.

Gaar. Dat ben ik ervan. Gisteren vierden we nog 1 keer Jan's verjaardag. Voor de mensen van de volleybal. Maar... wat was het gezellig zeg!

We deden het in stukjes, deze verjaardag. Vorige week zaterdagochtend de mensen met de Volkswagen T3's, 's avonds familie en vrienden en gisteren de ploeg van Jan. Het kwam gewoon zo uit...

In de eerste instantie was het ons te prijzig, om een zaaltje af te huren en het daar te vieren. Maar eigenlijk was dat achteraf gezien helemaal niet erg! Want wat heeft Jan genoten...

Op de manier zoals het nu ging had hij alle tijd en ruimte om iedereen uitgebreid te spreken. En dat was oergezellig, zo zie je maar!

Nu zit ik hier op de bank helemaal gaar te wezen. Ik ben er geen mens voor, voor feestjes. Is me snel teveel al die mensen om me heen. Ja, zelfs die "kleinere" aantallen. Mijn hoofd zoemt helemaal na als men weer naar huis is, ik moet eerst echt even afdraaien voordat ik überhaupt kan slapen nadien.

Maar vandaag... vandaag is hier vooral rust. De meisjes zijn dit weekend niet thuis geweest. Zij hadden feest in Utrecht, en natuurlijk mogen ze dan hun gang lekker gaan. Je bent maar 1 keer jong, toch? De Jannen slapen nog. Lekker uitslapen, zo schijnt. Dus het is hier beneden heel erg rustig.

De plannen voor vandaag hebben we afgezegd/opgeschort. Alles op zijn tijd, maar vandaag even niet. Vandaag is het hoog tijd voor rust na alle feestelijkheden. Daar ga ik even volop van genieten. Heeeeerlijk!!!


Plaatje van www.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,
  En die rust heb je dubbel en dwars verdiend hoor... Geniet er maar lekker van... Fijn dat de feestjes zo geslaagd waren...
  Ik wens je een heerlijke rustige zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou geniet ervan, het is vanddag ook echt binnenweer of een wandeling, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan het me helemaal voorstellen dat je gaar bent. Ik kan ook nooit zo goed tegen die drukte. Geniet jij maar lekker vandaag. Dat heb je inderdaad verdiend. Lekker met de beentjes op de bank. Fijne zondag!
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een drukte ook ik kan me voorstellen: nu even niks!
  een hele fijne zondag :-) Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet maar lekker van je rustige zondag. Het is ook nodig om af en toe even lekker bij te tanken. Ik hoop dat de mannen lekker lang in bed zijn blijven liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook geen fan van groepen. Maximaal 4 personen vind ik leuk. Dan kun je tenminste nog echt praten. Maar super fijn dat jouw Jan zo heeft genoten natuurlijk.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...