donderdag 22 december 2011

Aanloopje...

Natuurlijk was het vanochtend weer vroeg dag. Kwart over zes ging de wekker, er moet er altijd wel ééntje vroeg uit... En nou kan je zeggen van ach die redden zich wel, blijf lekker liggen, maar dat kan ik niet helaas... Ik vind het zo ongezellig als ik ze de rest van de dag dan ook niet zie...

Fleur moest vroeg. Mirte wakker maken en zij had zich een beetje verslapen. Wilde nog even douchen en moest nu heel erg opschieten. Het leek heel slecht weer te zijn en het plan was haar even naar school te rijden. Maar later stopte de regen en pakte ze toch de fiets.

Ik was al kant en klaar gewassen en gestreken en dus best lekker vroeg. Genoeg te doen denk ik dan en dan is het niet erg op tijd te beginnen. Even nog de laptop erbij....

Een uur verder. Wát... een uur!!! Wat vliegt de tijd zeg, als je schik hebt... Oeps.... Nou ja ik las ooit ergens dat als je een sprintje wil trekken je dan toch echt eerst een aanloopje moet nemen. Het aanloopje is nu wel lang genoeg geweest en nu moet ik er toch écht aan geloven. Fijne dag allemaal!!

19 opmerkingen:

 1. Ik begin de dag ook altijd met een pc rondje en dan opeens besef ik mij dat er nog een hele to do lijst ligt! Dus schop onder je kont en gaan met die banaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ons wat het juist andersom. We moesten vandaag allemaal op tandartscontrole komen en dat was qua tijd later dan iedereen op school moet zijn.

  We staan dan gewoon te suffen en uiteindelijk moeten we gaan rennen... zo raar. Alle tijd om het rustig aan te doen... gaan we te rustig aan doen... hoewel... te rustig... ik ben nog duf door de migraine... (voel me wel prima hoor, maar dit zijn de naweeën)... tempo maken gaat nu niet zo best, hahaha. Maar ja, tandartsen wachten niet, dus manlief schuift van alles naar me toe of reikt het aan... Ik bèn uiteindelijk op tijd klaar... pffff.

  Gelukkig kregen we allemaal complimentjes van de tandarts... zo hoor ik het graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. na een drukke voormiddag toch eens trijd maken voor een blogronde maar nu best je voorbeeld volgen ik doe ook zograag eerst even een rondje op de blog maar dan raak ik het uur wel eens kwijt :) ..beter ofline en een ronde doen in huis :)
  je hebt een leuke blog en ik kom graag meelezen je schrijft makkelijk en zo herkenbaar in het gezinsleven ...fijne kerstdagen ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor jou ook fijne kerstdagen! (Dat moet met zo'n aanloopje zeker lukken ~ mijn aanloopje begint nog veel vroeger -5.00 uur- kan ik tenminste rustig wakker worden...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wilde ik eerst niets weten van een computer, sinds ik mijn laptopje heb en al helemaal sinds ik blog, zit ik er best veel achter.

  En dan tegenwoordig, net als jouw man, wordfeud op de i-pad. Oma komt tijd tekort.

  Lieve groetjes uit een grijs Kapellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou ook fijne kerstdagen en dat lukt vast wel in een stuk opgeruimder huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Computers kunnen erg verslavend zijn. Maar ik vind het fijn te lezen dat je in staat bent om jezelf een schop onder de kont te geven indien nodig. Wees echter niet te streng voor jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, soms moet je jezelf met geweld losscheuren van het scherm. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Herkenbaar ;) een uurtje is zo voorbij in blogland! Ook ik ga snel weer verder, anders komen de klusjes vandaag niet klaar...

  Fijne dag. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi verwoord dat logje van jou! ik herken me er helemaal in! eens mens kan zo blijven 'plakken' aan dat scherm hé! maar ik neem me voor die laatste dagen van 2011 wat gas terug te nemen op mijn blog, want er staat nog te veel op mijn 'to do' lijstje met die nakende feesten, moet nog kaartjes schrijven en een paar brieven en dergelijke meer! We zullen een tandje moeten bijsteken denk ik!!! Prettige feestdagen! Hilde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, ik herken het, ik zit soms ook zomaar ineens een uur of langer achter de pc ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. HiHiHi.
  Ook ik weet hier alles van.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja kan ook niet anders zeggen ,een uurtje is zo om hier in blogland .
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Trudy,
  Vaak doe ik het ook op die manier, eerst even een uurtje bloggen en dan aan de slag, maar vanmorgen ging mijn wekker ook om 6.00 uur al af, omdat ik om 7.00 uur moest beginnen, dus dan is er niet veel tijd om een aanloopje te nemen. Al neem ik wel altijd even tijd voor een kopje koffie voor ik de deur uitga... Ook een aanloopje toch?
  Fijne avond nog,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dag lieve Trudy, mooie dagen!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De computer kan je aandacht echt opzuigen inderdaad….

  Vlijtig Liesje

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...