zaterdag 7 januari 2012

Daar komen de schilders!!

Vandaag gingen Jan en Jan naar Fleur's kamer. Leek het eerst nog dat het erg meeviel hoe wit de muren waren, toen de meubels van de vorige bewoonster eruit waren niet meer.. (hoe cliche.). Dus gingen de heren met rollers en een emmer muurverf op pad. Ook namen ze meteen matrassen, een dekbed en een hoofdkussen mee. Die konden ze daar wel kwijt in de kast op de gang.

Fleur heeft best geluk met deze kamer. Op zich is ie niet groot, 9 vierkante meters... maar ze heeft wel een ingebouwde kast en nog een vrijstaande kast op de gang, net om de deur. Dus dat scheelt al best veel ruimte. En dan kan ze ook nog gebruik maken van vele faciliteiten... als daar is:

Een wasmachine (jaaa... vindt mamma helemaal niet errug hoor..), twee combimagnetrons, een vriezer, een vaatwasser en zelfs een ligbad hebben de dames tot hun beschikking! Kon slechter, dacht ik zo!

Ook ligt er nog een goed laminaatje op de vloer in haar kamer, scheelt toch ook al weer.. Het enige waar het Fleur momenteel aan ontbreekt is tijd om te verhuizen.. maar dat komt goed. Nu is ze nog even volop voor school bezig maar week 3 en 4 van dit jaar komt er tijd in zicht. Dus dan zien we verder....

Voorlopig is het even een doolhof van spullen hier in huis. een bed, een stoel, een kastje en kratten met spullen, die eerst nog moeten uitgezocht worden... Maar als het eenmaal klaar is ben ik bang dat ik het hier knap leeg ga vinden. Door de ruimte maar zeker ook doordat haar stem die ruimte veel minder zal vullen...

Maar goed... de muren zijn fris wit geschilderd, mede door Jr. (voor het eerst in de weer met een roller, en het ging prima!).  Jan heeft er op mijn verzoek een foto van gemaakt. Helaas heeft hij z'n telefoon net meegenomen toen hij ff weg moest. Dus die komt z.s.m..... wordt vervolgd!

Half acht bijna... en daar komt een schilderende Jr...


alsof ie nooit anders doet.....


Luchen deden ze bij de Mac-drive....  Daar kwamen de vogeltjes ook op de patat af..
Grappig hè? Natuurlijk krijgen jullie nog foto's te zien als Fleur alles klaar is. 'k Heb net haar toestemming gevraagd en gekregen!

13 opmerkingen:

 1. Ik ben zeer benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien.
  Dus kom maar op met de foto's,als het zover is.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudy,
  Ik dacht al, ik wil het zien!! Maar goed, de foto komt dus nog. Ik geloof best dat het heel erg wennen wordt voor jullie allemaal. Maar de wetenschap dat ze in zo´n geweldig huis gaat wonen met leuke meiden, dat maakt veel goed toch?
  Ik wens jullie een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto met die verfroller in zijn hand! Hele klus zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O leuk, nu al een follow-up.
  Wat geweldig, die vogeltjes op de spiegel van de auto en zo pal naast het raam.
  Grappig dat juist Jan jr. op de foto staat, als ervaren schilder, heerlijk dat-ie dat voor zijn zus doet...
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om het zo met elkaar te doen! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat! En het zal vast even wennen zijn voor allemaal, maar ook wel leuk, toch?!

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat junior ook meehelpt!
  Leuke foto van het musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel lief van junior zo zijn zus tehelpen ,succes met de werken !
  ja het vogelke kreeg ook honger :) leuke fotos
  je kinderen worden volwassen Trudy :) mijn dochters zijn 21 en 18 ..de tijd vliegt hè ..geniet van je kroost .. fijne weekend nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind 't geweldig hoe jullie elkaar zo allemaal helpen! Petje af daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief van Jr. Fleur boft met jullie! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk zeg dat Jan meehelpt, Fleur is een bofkont ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat Jan aan het rolleren is. Fijn dat er al een mooie vloer ligt, scheelt weer. Ik ben benieuwd hoe haar kamer er uit komt te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zal straks best een gemis zijn als je je dochter moet gaan missen. Wel leuk dat vader en zoon zo samen aan het klussen zijn. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...