woensdag 4 januari 2012

Cadeautje!

Gisterenavond was ik nog even bij mijn vriendin, de moeder van Matthijs, waar ik hier over schreef. Het is alweer meer dan een jaar geleden dat het verschrikkelijke met Matthijs gebeurde. En al die tijd probeerde ik zoveel mogelijk betrokken te zijn.

Best lastig vond ik het soms. Ben je er niet teveel, want je gunt de familie ook zo hun privacy. Maar ze gaf me wel aan dat ze het nodig had, mensen om haar heen die haar steunden.

Gisterenavond was ik ook nog even bij Femmy. Zij moest ook geknipt en hun dochter ook. Nadat ik dat gedaan had en aan de koffie zat kreeg ik dit van haar:


Lief he? Ik vind het helemaal leuk, zo'n mooi boek met mandala's om te kleuren. Ik heb in het verleden zelf er ook eens een getekend, die hangt bij ons in de tussenkamer.

Dus als ik de rust kan vinden binnenkort ga ik er eens lekker mee aan de slag. Misschien laat ik dan ook wel zien hoe deze:

Geworden is!

10 opmerkingen:

 1. Hallo Trudy,
  Ik begrijp wat je bedoelt; je wilt niet te veel aanwezig zijn maar toch ook zeker niet te weinig.. Maar hoe weet je dan of het goed is.. dat is best moeilijk. Maar als je Femmy zo goed kent zul je het vast wel kunnen aanvoelen. En nu is gebleken hoe zeer ze het op prijs stelde...
  Mooi boek heb je gekregen, je zult zeker de rust hiervoor vinden, want je krijgt steeds meer rust in je hoofd met alles wat je doet de laatste tijd.. haha...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is moeilijk begrijp ik maar ik denk dat ze je steun erg waardeer.
  En de Mandela is erg mooi en erg rustgevend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat je het af en toe wel moeilijk vind om in te schatten wat ze (en haar gezin) graag zou willen. Gelukkig geeft ze het zelf ook aan, dat maakt je wat zekerder.

  Je hebt een pracht van een boek van haar gekregen, en daar zal je denk ik ook wel tijd voor krijgen. Je bent in huis zo lekker bezig, dat het resultaat op een gegeven moment wel is, dat je minder werk er aan hebt.

  Bladerse vanavond door het mooie boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoiets is ook best wel moeilijk.
  Maar je doet het dus goed.

  En die mandala is erg mooi,zeg.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je doet het goed. Je bent er voor haar en dat wordt gewaardeerd. Heel erg lief!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dat je er voor haar bent en wilt zijn......
  Soms zegt een arm om iemand heen meer dan een paar woorden....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn om zulke mensen als jij in je buurt te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n gebaar zegt ook veel van hun kant.
  Het is toch fijn als mensen er voor elkaar zijn.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien een "betweterige" opmerking, maar het viel me op.
  Je schrijft "als ik de rust kan vinden, ga ik er mee bezig". Je kunt ook rust vinden, juist door er mee bezig te gaan. Schuif je het op de lange baan omdat je er een voorwaarde aan verbindt (eerst rust, dan ..) of gun je jezelf een half uurtje lekker kleuren en tekenen om daardoor rust te vinden en van daaruit de dag makkelijker aan te kunnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Stuiterbolletje... ehhh tsja.. ik geloof dat je gelijk hebt... daar leg je de vinger precies op.... Mooi, je lijkt me al heel goed te kennen..

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...