zaterdag 31 maart 2012

Mijn kledingstijl...

Gisteren pakte ik mijn kledingkast eens even aan. Lekker als de lente er weer is, dacht ik zo. Ik vind lichte en frisse kleurtjes ook altijd helemaal leuk en dan krijg ik zo de kriebels. Hier zie je hoe ik dat realiseerde...

Die ochtend, nadat ik Jan naar school had gebracht, ging ik even naar mijn favoriete tweedehands kledingwinkeltje. Klik als je wil weten welke dat is. Ik wilde heel graag een net jasje. Moet zeggen dat ik tot nu toe meer van de vesten was hoor. Maar als je dochters er dan zo netjes bij lopen in die jasjes ben je wel benieuwd of dat ook nog kan bij moeder. Dus....

En ja hoor, ik slaagde daar. Kijk maar:




Beetje zandkleurig met een werkje in de stof. En hij zit als gegoten! Voor de prijs hoefde ik het al helemaal niet te laten:




Oei... nu zien jullie gelijk wat voor maat ik draag. Nou ja, er staat maat 40 in het jasje. Klinkt wat vriendelijker ; ) En ook had Lot er nog een mooie ketting bij:




Ook een koopje, toch? Ik denk alleen wel dat ik 'm wat korter en daardoor wat lichter maak. Het is nl. nogal een gewicht om je nek... En dan haal ik er meteen een paar kleine kraaltjes af, leuk voor oorbelletjes..

Hihi, ik vind het eigenlijk best leuk om zo een beetje prijs te geven van hoe ik erbij loop. Nu ik toch bezig ben, even een fotootje van de kleding die ik vandaag draag:




O jee, ook al niet zo charmant zo die foto van bovenaf. Ook maat 40, de broek, echt waar hoor... En vandaag draag ik deze zelfgemaakte oorbelletjes erbij:




Wat voor stijl kleding dit is? Geen idee, zeg het maar. Mijn stijl, denk ik ; ) Ben er namelijk niet zo van, in een hokje plaatsen. Ik voel me er lekker bij, en daar gaat het om, tóch? Stel je toch voor dat iedereen dezelfde smaak had. Wat zou het dan een saaie boel worden!

Nee, ik koop meestal niet te duur, merken zeggen me ook niets. Maar als er een keertje iets leuks tussen hangt en er staat wél een merkje op laat ik het niet hangen hoor!

Wat vind jij leuke kleding om te dragen? Ben wel een beetje benieuwd hoor. Laat je me dat weten??

14 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg, en die oorbelletjes heel schattig,
    ik draag graag een makkelijke broek, shirt , vest of jasje. Ik merk nu ik langer thuis zit ook andere kleding draag en moet oppassen dat het niet te makkelijk gaat zitten ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vrees dat ik heel erg van de slobbertruien en spijkerbroeken ben. Alleen voor iets bijzonders wil ik me nog wel eens 'netjes' maken. Maar voor de rest sta ik eigenlijk niet zo stil bij wat ik aantrek. Als het makkelijk zit en heel is vind ik het al gauw goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt leuke dingen gekocht,en joh ik zou graag die maat hebben hoor!! Ik draag het liefs een gemakkelijk zittende broek met een leuke trui of shirt.Ben wel dol op oorbellen armbanden en kettingen.Fijn weekend !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk jasje....altijd handig zo'n kledingstuk.
    Netjes...of sportief,zelfs stoer!
    Ik kijk ook graag bij tweedehands winkels hoor!
    Je weet nooit wat je tegenkomt!
    Mijn outfit begint toch vaak met een jeans...maar de ene keer stoer..dan weer vrouwelijk!
    Maar het moet ALTIJD comfortabel zitten...als ik er bv niet mee kan rommelen,trek ik het niet aan.
    Leuk onderwerp trouwen dit...het zou zomaar uit kunnen groeien tot een vast onderwerp....Wat trek jij aan vandaag??
    Trouwens je ziet er leuk uit,ik vind de kleur van je schoenen en shirt zo mooi!!

    Nog een fijn weekend!! Groetjes Petra,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuk jasje,zeg.
    En ik draag het liefste jeans,leuke bloes er op,of vest of trui...lekker makkelijk dus.
    En wat schoenen betreft,ik zal nooit schoenen kopen die je z.g. uit moet lopen.Nee,ze moeten meteen heerlijk zitten.
    Schoenen met hoge hak,zal ik ook nooit kopen,want dat zijn in mijn ogen echt van die zitschoenen.

    Fijn weekend
    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ´t Is maar goed dat ik helemaal gewend ben op hoge hakken te lopen, want ik heb geen andere. Nou ja, alleen sport en hardloopschoenen dan... Stel je voor zeg, anders zou ik ook de hele dag zitten ; )

      Verwijderen
  6. heeejheejj

    Ik hou ook niet van merkkleding, Leuke kleding heb je gekocht, en leuke broek en schoenen heb je aan !
    i hou van verschillende stylen, maar vind het vooral belangerijk als je ziet dat mensen er wel een beetj hun best voor doen, dus niet standaard een oudebroek en trui uit de kast trekken :-)....hoewel..ik het ook wel erg vaak doe 'omdat ik toch alleen maar thuis' ben...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Helemaal leuk wat je aanhebt.
    Mijn stijl is hele anders dan wat ik aantrek moet ik zeggen.
    Ik hou van heel vrouwwelijk dus kokerrok, blouse en hoge hakken maar dat draag ik al tijden niet meer. Nu spijkerbroeken, paardrijbroeken met laarzen en in de zomer linnen broeken met een truitjes erop. Ik draag altijd wel een hakje hoor maar nier meer zoals jij. Leuk om vragen te beantwoorden. Rammetje had ook al zo een leuke vraag. liefs van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, heel vrouwelijk vind ik ook leuk! Toevallig kocht ik laatst een kokerrokje bij de H en M. Donkerblauw. Dat vind ik dan weer leuk om te combineren met een blauw-wit gestreept shirtje en een knalrood kort vestje. Maar op één of andere manier vind ik dit alles wel snel te netjes, dus da's dan meer voor zon en feestdagen..

      Verwijderen
  8. Ik draag vaak een rok. Dit in verband met mijn vrijw.werk. Als ik de hele dag thuis ben, draag ik vaak iets makkelijkers. Een spijkerbroek draag ik nog maar zelden. Ik vind die niet meer lekker zitten. Qua sieraden draag ik eigenlijk alleen altijd oorbellen. Van die kleintjes hoor. Een horlog nooit en kettinkjes, armbandjes e.d. draag ik zelden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als ik niet zo'n vreselijk koukleum zou zijn, zou ik er toch wat meer vrouwelijk uit zien. Nu loop ik gewoon heet grootste deel van het jaar in een spijkerbroek en een trui rond. En tijdens een koude periode draag ik ook nog eens een thermobroek onder mijn lange broek.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Trudy,
    Wat een mooie combi, dat zandkleur met het aqua van de ketting. Ik weet wel welke stijl jij draagt; de ik-voel-me-hier-lekker-in-stijl... En dat is de beste stijl...
    Zelf draag ik bijna altijd een spijkerbroek, met heel dunne vestjes op een t-shirtje... lekker makkelijk dus, maar wel heel handig voor naar mijn werk, want als het daar eens te warm is, kan het vestje zo uit... Vorig jaar voor het eerst weer eens een jurkje en een rokje gekocht en afgelopen winter ook weer een rokje... Deze zomer ga ik er meer aanschaffen hoor, want ik vind het toch wel heel leuk...
    Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Trudy, Leuk jasje en inderdaad, mooi prijsje. Wat mijn kledingstijl is..... Tsja, die is nogal veranderd in de loop der jaren geloof ik. Ik ben 1,83 lang, slank bovenlijf met Hollandse heupen, een echte peervorm zullen ze maar zeggen. Een passende broek vinden is zeg maar zo goed als onmogelijk. Ik word niet blij van verkoopsters die bij een broek die 10 cm. te kort is zeggen, "maar dat staat zo leuk met flatjes of een slippertje", ik zie voornamelijk een te korte broek! Dus draag ik de laatste tijd steeds meer jurkjes. Ik word heel blij van de jurkjes van "King Louie". Je kunt ze on-line kopen maar hun winkels in de Hartenstraat in Amsterdam zijn absoluut ook de moeite waard. Verder durf ik, ondanks mijn lengte, voortaan ook op hakken. Dus mijn stijl, ik weet niet, vrouwelijk denk ik. Ze vragen vaak of ik uit Spanje kom vanwege mijn donkere haar en ik doe wel eens een bloem achter mijn oor. En mijn sterrenbeeld is Maagd, wat zoveel betekent als perfectionist dus.... goede ketting, en oorbellen erbij. Nou, dat is een lange reactie geworden. Ik hoop dat je tijd hebt deze week (hahaha). groetjes, Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk te lezen dat je nu wél voor hakken durft te kiezen. Mijn dochters, allebei zo'n 1.80, doen dat nu ook gewoon. En gelijk hebben ze!!

      Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...