vrijdag 11 mei 2012

Leuke stunt!

Zoals ik jullie eerder deze dag al vertelde, Mirte heeft vandaag en gisteren meegewerkt aan de examentstunt van V6 op haar school.

Eerst was er niet zoveel animo voor een stunt dit jaar. Jammer vond Mirte. Gezien haar zus 2 jaar geleden met een succes meewerkte waar door haar nu nog van nagenoten wordt. Zij en haar klasgenoten pakten de kamer van de afdelingsleider in wit papier in. En dan ook helemaal!

De afdelingleider heet Peter. En het effect van het witte papier was hemels. Het papier met daarop: "Heavens door, Petrus Schel" hangt nu nog steeds op de deur van het kamertje. Het is wel naar de binnenkant van de deur verhuisd maar toch... Fleurs handschrift is nog steeds duidelijk aanwezig.
En als ik dan zo deze foto laat zien vandaag, is de stunt van dit jaar al duidelijk. Met een stuk of 50 mensen hebben de leerlingen gisteren een enorm aantal balonnen opgeblazen. Een stuk of 3000... En die zijn na schooltijd allemaal in het kamertje gepropt. Vanochtend om 8 uur was de opwachting van Peter. En op de foto zie je zijn reactie. Hij vond het echt geweldig!

Een soort ballenbak voor grotere kinderen leek het wel. Ze konden het dan ook niet laten er even in te verdwijnen, ook Mirte probeerde dat eventjes uit:
Hier zit ze achter het bureau. Wat een feest is het toch, de baan van die man ; ) Al met al was dit alles een welkome afleiding na Mirte's  geblok van de afgelopen week. Want natuurlijk zijn er al heel wat uurtjes verdwenen in de boeken. Maar nu is Mirte's hoofd weer helemaal fris en dit is natuurlijk iets wat ze niet snel zal vergeten. Hoe leuk is dat...


11 opmerkingen:

 1. Onwijs leuk. Dit soort dingen blijven je altijd bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig! De lach op de gezichten spreekt boekdelen. Deze stunts zijn ook veel leuker dan wanneer er iets vernield word. Heel veel succes met je eindexamens Mirthe!
  Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw... 3000 ballonnen!! Zo te zien zit je dochter te genieten van al die ballonnen om haar heen. Wat een leuke stunt!!

  De afdelingsleider Peter kan het zo te zien ook wel waarderen, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een fantastische stunt! en wat een prachtverrassing voor afdelingsleider Peter. Ik denk dat deze stunt niet alleen Mirte, maar ook hem nog lang zal bijblijven!!! ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige stunt.
  En het ziet er ook nog eens erg kleurrijk uit.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Ja, inderdaad! Bij jou thuis ook succes toegewenst hoor!!

   Verwijderen
 7. Dat is een leuke stunt zeg!!En vanaf maandag gaat het gebeuren he!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Te leuk-ik hou ervan-wat zullen de leerlingen genoten hebben met de voorbereiding. En ook de leerkracht pikt jet leuk op. Geslaagde actie-leuk om nog heel lang van na te genieten-Lieve moederdagsgroet-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke stunt. Dat glundere koppie van Mirte boven die balonnen uit. Echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...