woensdag 30 mei 2012

De kleur en fleur van vandaag...

Wat onze dag in de eerste instantie kleurde vandaag was het feit dat de bus deze kant op is gekomen. Jan, Jr. en A gingen al vroeg op pad met de autoambulance om ´m mee naar huis te nemen. Nou ja, bijna dan, eerst nog een poosje logeren bij A. Als bus dan helemaal rijklaar is mag ie bij ons...

Jr. ging mee om de foto´s te maken, en dat lukte ´m prima. Hier zie je hoe de bus zorgvuldig vastgezet werd op de ambulance:


en nog eens goed kijken... ja... zo moet het kunnen : )

Dat was geklaard dus. Jan ging vanmiddag op naar z'n werk de middagdienst in en Jr. is aan het chillen met z'n klasgenoten voor de computer. Ze hebben nog een extra weekje vakantie, vandaar. 

Ik moest mijn draai nog een beetje vinden. Vanochtend was Mirte nog gezellig in de buurt en had ik Fleur 2 keer aan de telefoon (ik fungeerde even als levend kookboek : )) maar nu was het stil. 

Ik ben eerst de tuin maar eens ingedoken voor een mooi boeketje bloemen op tafel:
Gratis en voor niets. Hoe leuk is dát?  Mooie kan eronder, en het is vind ik een leuk plaatje. Nog eventjes wat detailfoto's:


Nou, als dat nog geen fleur en kleur genoeg is, dan weet ik het niet meer! En ben je dan nog niet verzadigd, hier kan je nog meer mooie plaatjes vinden! Fijne dag verder!!

13 opmerkingen:

 1. Kleur en fleur. Zeker weten. Die auto vind ik ook zó leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel mooi uit! Geniet er van :)

  Groetjes,
  Thara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig zo`n auto ambulance en ja boeketjes uit eigen tuin vind ik heel bijzonder en mooi,je kan is ook een juweeltje,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En of dit fleur en kleur is.
  Je boeket is schitterend.
  En wat fijn,dat de gele bus nu opgehaald is.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik herken het gevoel van je draai dan weer even moeten vinden! en wat is er dan fijner om de tuin even in te gaan en dan ook nog terug te komen met zo'n lief boeketje, het beste medicijn!

  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig die bloemen en die kan vind ik ook om van te kwijlen. ;-) Nou, en een rit met de 'kanarie' komt steeds dichterbij hè? Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh t is wel een leukertje die gele bus :-) kan em goed voorstellen dat je daar helemaal verliefd op geworden bent :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Boeketten uit eigen tuin zijn prachtig-helemaal in zo'n mooie kan-da's genieten aan tafel-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou dat boeketje is prachtig gelukt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah... kanariepietje is onderweg naar een kuuroord, hahaha.

  Wat zijn jou rozen vlot zeg, ik heb wel ontzettend veel knoppen, maar er is er nog geen een open. Prachtig zo in die mooie kan, inderdaad genieten om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik weet niet wat ik mooier vind, de kan of de bloemen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...