zaterdag 21 januari 2012

Kracht.

(Allereerst even over het vorige berichtje... opgelost hoor! Jan installeerde Google Chrome en alles werkt weer prima! Dankjewel voor de tips!!).

Toen was het alweer zaterdag. En ik deed iets waar ik in weken al niet meer aan toe kwam op zaterdag. Slapen tot ik uit mezelf wakker werd. Uitslapen zou je het niet kunnen noemen, want als je er om 8 uur uit gaat lijkt dat niet zo. Ik ben nu eenmaal een ochtendmens...

Fleur ging gisterenavond bij een vriendin de grote finale kijken.(van the Voice dan hè..) En toen besloten ze maar meteen dat daar slapen wel net zo handig was. Vriendin en zij werken in dezelfde stad, en zo kwam het dat ze vanochtend een lift had. Mirte moest pas om 12 uur beginnen en Jan ging opa om half 11 helpen. Dus vandaar dat ik het er even lekker van nam!

Wat een rust vandaag! Het grootste deel van de dag was Junior ook thuis, maar die had zo z'n virtuele afspraken met vrienden. Complete stilte hier dus ( een koptelefoon kan handig zijn bij een gamende jongen van 15..). 

Vanochtend haalde ik nog een sopje door de keuken, badkamer en de toiletten. Ook de was ging gewoon door, maar verder waren er niet zo veel verplichtingen. En zo kwam het dat ik vanmiddag vrije tijd had. Wat te doen??

We hebben sinds een week glasvezel in the city en dat betekend dat we nu 24 kitchen kunnen ontvangen op de t.v. Leuk joh! Ik kreeg na een programma te hebben gezien van Rudolf over bakken ineens inspiratie om een taart te bakken.

Had ik nog een pak mix voor appel-kruimeltaart staan. Even geknutseld en dit is 'm geworden:


lekker makkelijk te maken, daar hou ik wel van!


Een tijdje geleden vertelde ik dat ik een cadeautje van mijn vriendin kreeg, al die tijd was er nog niets van gekomen me er mee bezig te houden. En het boek keek me zo aan! Begon bijna te staren.... 

This was the moment! Het boek erbij en ik sloeg 'm open. Toen kwam ik deze mandala tegen. Hij geeft kracht, staat erbij... Dus ik begon, tussendoor nog even wat krachtvoer in de vorm van een stuk appeltaart:






en een paar uurtjes later was dit het resultaat:



Volgens Fleur lijkt het een beetje op Keith Haring kunst....
Leuk toch?


Al met al was het een heerlijk bijkom-dagje. Daar knapt een mens van op!!

13 opmerkingen:

  1. OOh die taart ziet er heerlijk uit! En prachtig die mandala. Lijkt me heel rustgevend om te doen.

    Liefs, Kopka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm, lekker, uitslapen, rust, stukje zelfgebakken taart en kleuren, als dat niet rustgevend is! 8 uur is voor mij ook uitslapen hoor, komt niet vaak voor! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh lekker zo'n tutdagje met van alles en nog wat. Die taart ziet er heerlijk uit en je mandela is mooi geworden zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk zo'n lekker rommeldagje! Kom je gewoon van bij! En dan zo'n lekker stukje taart erbij: mmmm! Mooie kleurtjes die mandala, werkt verslavend hé, dat kleuren?!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Och heerlijk, meid je hebt het zo verdient!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammie,ziet er lekker uit die taart.
    En je mandala is heel erg mooi geworden.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, lekker hè, even wat lekkers bakken en snoepen! Leuk zo'n mandela, volgens mij ga je daar helemaal op in, dat je helemaal relaxt van wordt... Genieten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk ziet die taart eruit. Lekker zo´n dagje lummelen. Dat doel van die mandela´s tekenen heb ik nooit zo begrepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk is dat toch.....geen verplichtingen en even een moment voor jezelf. Goed dat je er van genoten hebt! Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat lekker een verwendag voor jezelf. Maar ik dnek zomaar dat het 's avonds weer erg gezellig werd toen iedereen thuis was en mamma aan kwam zetten met appeltaart. (Of had je alles al op?) Geniet nog van je zondag. Groeten Anna Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lekker de taart en ik vind het een mooi kunstwerk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Inderdaad, het heeft wel iets van Keith Haring :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heeft net wat weg van Keith!
    Mmm appelkruimeltaart! Heerlijk zo'n dagje!
    Dat heb je af en toe gewoon nodig he!

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...