woensdag 15 februari 2012

Mailen...

Ik zit er nog niet in hoor. Zal best ouderwets zijn, maar mailen zit nog totaal niet in m'n systeem. Pakt de rest van het gezin meerdere keren per dag de telefoon om even te checken, daar doe ik niet aan mee. Dus áls ik dan al wil zien of er mail is moet de laptop aan.


plaatje van www

Gisteren overkwam het me nog. Zat ik om half 1 's nachts nog ff op mijn blog, zie ik dat er iemand bij mijn andere blog een reactie had gestuurd of ik haar even wil mailen. Was 2 februari gestuurd. Oeps... Daarna keek ik even in Jan's mailbox, kom ik erachter dat er een aantal dagen geleden een berichtje naar mij was gezonden.... ahum... Net even teruggestuurd, wat moeten ze wel niet denken als ik dat nog zo laat op de avond doe..

Normaal geeft Jan dat wel door hoor, maar momenteel zien we elkaar niet zo vaak... Beetje druk allebei dus dan heb je het vaak over andere dingen als je elkaar even een kwartiertje spreekt voor de één of ander weer weg moet.

Zou je denken, dan geef je toch je eigen adres, maar 't zit er nog niet in dat mailchecken.. En bij Jan wel, duzz... Maar goed, ik ga m'n leven beteren hoor. Elke dag op een vast tijdstip even kijken. Wie weet, helpt dat. Wil je controleren of ik me er aan houd? Stuur dan een mailtje op seealadybird@gmail.com. Als ik je antwoord geef, dan is het gelukt!! Tot schrijfs!!

9 opmerkingen:

 1. Haha, tja we zijn van een andere generatie he dan heb je dat soms!! SUCCES

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geloof je meteen hoor, dat je je er aan houdt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ,doet me aan mijn dochter denken,die vergeet ook altijd de mail na te kijken en pakt liever de telefoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik stuur maar geen mailtje hihi
  Als je straks zo'n druk verkeer in je mailbox hebt raak je compleet van je apropos ;-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar. Ik vergeet het ook. Niet met opzet hoor. Maar ik moet ook de computer aanzetten. Ik heb geen telefoon met internet.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Trudy,
  Ik heb jaren gewerkt bij een bedrijf waar alles via email ging, dus bij mij zit het er wel ingebakken hoor...
  Elke dag check ik mijn mail en ik beantwoord alles bijna direct... Maar ik ken genoeg mensen die dat niet doen, die slechts één keer in de week hun inbox nakijken, dus maak je er maar niet druk om hoor... Je bent dus niet de enige...
  Ik wens je nog een heel fijne avond en rest van de week..
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zit er bij mij ingebakken, maar dat komt door mijn werk. Eerlijk gezegd wil ik als ik thuis ben liever niet aldoor achter de laptop dus 1x per dag is genoeg hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heej, even over je reactie op mijn blog. Idd het rugzakje enzo regelt de school. Maar om de drie jaar is daar een nieuwe update van de diagnose nodig van de instelling waar je je kind hebt laten onderzoeken. En dat moeten we nu dus hebben, die nieuwe indicatie. De rest regelt de school:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahaha, dat is een goeie... Iedereen hier in huis checkt ook zijn mail met de mobiel.... En ik de gehaktbal met een eigen bedrijf doe de laptop aan om het te checken of er orders binnen zijn e.d. Maar ik vind het zo gefrunnik met een mobiel.... dat ik de laptop blijf gebruiken om te controleren.

  Maar eh... ik hoef gelukkig niet steeds naar mijn laptop te rennen... hij zegt POINK als er een mailtje binnenkomt... gelukkig niet elke minuut, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...