zondag 19 februari 2012

Weerzien!

We zouden vanmiddag even gaan wandelen met de honden... Maar het weer leent zich er niet zo toe . Vooral omdat mijn schoonmoeder graag mee wilde. Ze heeft nu al 2 weken haar hond niet gezien en begint 'm flink te missen. En ze wilde ook eens weer wat wandelen om haar conditie op te bouwen.

Maar met longen waaraan nog niet zo lang geleden een chirurg mee bezig was (er is 2 weken geleden een tumor weggehaald en een halve long verwijderd) moet je toch heel erg uitkijken. Dus dat wandelen doen we maar even niet, maar ze komt vanavond wel gezellig hier.

Ze eet een hapje mee. Ben benieuwd hoe Pepper reageert op het weerzien van haar baasje.Pepper tijdens een wandeling die Jan en ik deze week met de honden maakten.. Gek op stokken, hoezo een Labrador ; )


En ook hoe het voor haar is als ze vanavond weer zonder haar naar huis gaat. Ach, da's best lastig voor beide, denk ik zo.

Om 5 uur zouden we haar halen. Maar ik wacht maar even tot het schaatsen af is. Ze kijkt het graag en zit nu waarschijnlijk voor de buis gekluisterd. Vanavond om zevenen is het weer feest voor de buis. Want van een potje voetbal is ze ook niet vies. Gezellig toch voor Jan, hoeft ie deze keer eens niet alleen te kijken! Fijne avond allemaal!!

14 opmerkingen:

 1. Ohh dat gaat zeker een heel blij weerzien worden voor die twee,kan me voorstellen hoe ze Pepper mist.Moeilijk zal het afscheid ook weer zijn .Fijne avond
  Gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudy,
  Ik wens jullie een heel gezellig maaltijd en veel plezier voor de buis tijdens het voetbal.
  Fijn dat je schoonmoeder een avondje bij jullie kan zijn, en haar lieve Pepper weer eens kan zien...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto van Pepper.
  Inderdaad,je schoonmoeder zal haar lieve hond wel erg missen.

  Fijne avond
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wordt en fijn weerzien, maar wel spijtig dat zij weer zonder Pepper naar huis gaat. Maar die is in goede handen. Zij boft met jullie!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat ze dolgraag haar lieverd wil zien. Hahaha, ja tijdens het schaatsen mag je niemand storen, hè, hahaha.

  Veel plezier vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan wens ik jullie een hele gezellige avond !!!
  Héérlijk voor je schoonmoeder om Pepper weer even om haar heen te hebben.
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Update.... het is nu 23.25, en ik heb mijn schoonmoeder net weer naar huis gebracht. Ging prima trouwens, even een beetje verwarring bij Pepper maar hij ligt inmiddels heerlijk te slapen op z'n kleed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk voor hond en schoonmoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn om te lezen dat het goed ging. Kan me de verwarring van Pepper wel voorstellen maar hij heeft een goed vervangend tehuis ennuh....dat voelt hij ook.
  Fijne dag,
  Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ons weekend werd voor een deel ook om het schaatsen heen gebouwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat heerlijk die twee honden samen! Ik had ook zo graag een hondje gewild, maar om hele verstandige redenen heb ik toch maar besloten voor een kat. Ik kan mezelf voorstellen hoor dat je schoonmoeder haar hond mist. Was het een fijn weerzien tussen die twee?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Trudy leuk dat je me hebt gevonden en bedankt voor je reactie. Ik ga eens uitvogelen hoe leuk bloggen is en wordt ook jouw volger. Groetjes van Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Niet leuk voor je schoonmoeder, maar wel fijn dat het op deze manier kan!

  Welke reacties bedoel je?

  Reclame achtig? En gisteren had ik nog iets over sex! Ze koemen allemaal in de Blogger spambox. Daar verwijder je ze met een klik Ze komen meestal niet eens tussen je reacties te staan!!

  Of kreeg jij nog weer andere?

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het lijkt mij zo erg om zonder mijn hond te moeten. Zeker omdat zij ook nog eens alleen is. Ik hoop dat ze snel opknapt maar volgens mij heeft ze wel een hele weg te gaan he?
  Is het voor jullie niet te druk, 2 van die grote honden? liefs van mij. Hélène

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...