zondag 29 april 2012

Shoppen!!

Vandaag gingen de meisjes en ik even lekker "ouderwets" een dagje shoppen in Doetinchem. Mirte moest nog wat dingetjes hebben om haar outfit voor het eindgala af te maken en Fleur en ik vonden dat ook een goede reden lekker naar de stad te gaan.

Dus togen we vanochtend met het groene autootje richting stad. En we slaagden goed hoor. Voor Junior namen we een paar leuke T-shirts mee, hij vond het zo wel prima. Had niet zo'n zin mee te gaan, en wij weten ook wel wat ie leuk vindt...

Bij de V. en D gingen we even naar de afdeling leuke spulletjes... En daar stonden toch leuke kikkers! De meisjes waagden allebei even een gokje ; )

Maar helaas, we shopten met z'n drieën verder...

Het is erg leuk met de meiden de stad in te gaan. Ik moet als moeder vaak wel lachen hoe verschillend de smaken van hen zijn, getuige deze foto:
Hier zochten ze allebei de voor hun leukste koffer uit. Maar bij nader inzien werd er door Mirte toch voor een roze gekozen. Lekker handig voor als ze straks op kamers gaat. Maar ook vanmiddag was het héél makkelijk, deze aankoop. Meteen werd ie volgepakt met de aankopen tot dan toe:
Grappig toch? Moe maar voldaan zijn we richting huis gegaan, waar ook al even de voorbereidingen voor morgen gedaan werden:
De oranje nagellak had Fleur per ongeluk in Nijmegen laten liggen, maar dit is toch zeker ook een koninklijke oplossing?

5 opmerkingen:

 1. Zag er een gezellig dagje uit met je dochters (knappe meiden trouwens).
  Wat betreft mijn "koekenbrood",wordt ook wel briochebrood of luxebrood genoemd,zelfde als gewoon wit brood maar dan met boter en eieren erin,héél erg lekker!!
  Alvast veel plezier morgen op koninginnedag.

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een rijkdom he! twee van zulke mooie meiden. Die meiden van mij hebben een slechte aan me. Een mams die geen geld wil uitgeven. En niet houd van lang winkelen. vast heel frustrerend! fijne koninginnedag Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meiden van mij hebben hun eigen geld, ze werken en ontvangen tegemoetkoming studiekosten en studiefinanciering, dus ik hoef op zo'n dag niet zoveel bij te dragen : ) Alleen de versnaperingen en de benzinekosten zijn voor mijn rekening...

   Verwijderen
 3. De foto's laten zien,dat het inderdaad een leuke dag was,met je twee mooie dochters.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dochterlief hier is dol op die bewerkte nagels-niets zo leuk als shoppen-love it-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...