zaterdag 15 september 2012

Broeden...

Wat haalde ik mezelf toch weer aan... Schreef ik gisteren nog heel gemotiveerd het bericht van mijn idee, vandaag was het al weer helemaal mis.

Ik sla dicht als ik denk dat ik iets moet. Dat werkt bij mij niet. Sterker nog, als mij iets gevraagd wordt geef ik vaak eerst even aan dat ik het nog allemaal zo net niet weet. Allemaal redenen waarom het gevraagde niet zo'n goed idee is volgen... (en nu kwam dit nog wel uit mezelf!).

De kinderen kennen het inmiddels al wel. Ze geven niet zoveel sjoege op dat moment, ze weten toch wel dat het goed komt. Ik ben nu eenmaal een rare. Werken "onder druk" dat is totaal niet mijn ding. Laat je me met rust, dan kan ik zelf even rustig bedenken hoe ik het aan ga pakken. Even broeden dus.  En daarna komt er vaak meer uit dan er gevraagd was : o

En nu was er zoveel respons op het idee van gisteren. Oh, dat werkt een beetje als druk! Dus de hele dag liep ik me te bedenken wat ik eens op papier zou zetten. Keuzes zat, alleen...


plaatje van www


Ach en dan kwam het vandaag vanzelf op m'n pad. Je piekert je rot en het gebeurt voor je neus. Wat kan een mens toch gek in elkaar zitten! Er kwam toch zomaar een bespaarblogje uit, maar wel eentje die niet helemaal van mij komt...

5 opmerkingen:

 1. En zo gaat het dan toch vanzelf zie je maar .Niets moet hoor!!Heb je een leuke tip lezen we het graag .Is er even geen inspiratie maakt ook niet uit .Ga jezelf niets opleggen hoor dat is nergens voor nodig!!
  Gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon net zo bloggen als je hier doet, past juist helemaal bij jou en je blogjes! Vooral niet dat het-moet-gevoel, dank krijg je toch geen letter op je beeldscherm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Ja, dan begin je aan iets en voor je het weet denk je, en hoe nu verder...?
  Maar zo te zien heeft het zichzelf al opgelost, ik ga gauw even bij je andere blogje kijken...
  Ik wens je een heel mooie zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Truud-ik/je kan geen volger worden van je nieuwe blog-iets is verkeerd ingesteld??? xxx Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee eerlijk gezegd... Ik ga mijn persoonlijke computer adviseur, Jan Junior, eventjes raadplegen, je hoort nog van ons!

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...