zaterdag 22 september 2012

Niet voor Kelly!

Of juist wel eigenlijk. Ik begon vanochtend met het maken van een cadeautje voor Kelly, de jongste dochter van mijn zus. Ze is overmorgen jarig, vanavond viert ze het.

Ik maakte een zeepketting. Met schelpen, een hart, touwjes, kralen en natuurlijk zeepjes. Alles was nog in huis. Ik moest me er alleen even toe zetten de boel in elkaar te föbelen...

Kelly, even niet kijken hoor! Nou, komt ie voor de rest:


best lastig zo'n ding leuk op de plaat te krijgen, nou ja...Ik hoop dat ze 'm leuk vindt. Hij ruikt ook nog eens heel erg lekker, je moet me maar op m'n woord geloven...

En toen had ik zomaar nog zin verder te knutselen. Ik kreeg gisteren Hortensia en Sedum om kransen mee in elkaar te zetten. Ik ben vanmiddag aan de slag gegaan en dit is het resultaat:


Ik vond het een uitdaging ze allemaal nét iets anders te maken...De één met wat meer roze, de ander iets groener. Of wat meer Sedum juist. En wat vind je van het hart? Kwam ik ook bij de Action tegen, een welkome afwisseling dacht ik zo!

Het maken ervan was vanmiddag absoluut geen straf. Ik zat heerlijk in het zonnetje onder het afdak. Ineens hoorde ik wat tikken en toen ik achterom keek zag ik dat het zomaar regende!
De stoep was nat, maar zoals je ziet komt de zon er nog steeds lekker door! Ik heb me uitstekend vermaakt vanmiddag en ik hoop dat de kransen in de smaak gaan vallen!! Fijne avond!!

14 opmerkingen:

 1. Sjonge Trudy, wat ben jij creatief geweest. De zeepketting is prachtig, maar die kransen en het hart... O wat mooi. Ga je ze overal in huis ophangen of heb je gewoon de hele week verjaardagen. Of gewoon lekker zomaar aan een buurvrouw of zo... Heel lief en ook heel fijn om zo´n mooie krans of hart te ontvangen. Ze blijven volgens mij ook nog eens heel lang mooi...
  Ik wens je een heel mooi weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O en ik vind de kast waar de zeepketting aan hangt echt een juweeltje... wat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je ijverig geweest.
  En wat woon je leuk.
  De kransen zijn echt schitterend en de ketting
  is echt prachtig.
  Jij gaat iemand heel erg blij maken,denk ik.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gompie, wat een huisvlijt. Ik ben stiekem best een beetje jaloers op jouw talenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Truud: de kransen zijn echt prachtig-daar moet je iets mee doen!!! Ook het hart-mijn moeder zou er gek van worden! Ook een mooie zeephanger-goed bezig. Leuke verjaardag en een mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Trudy,
  Ben al heel lang een stille volger van je!
  Je schrijft zo heerlijk herkenbaar over je allerdaagse dingen en je gezin. Wij hebben ook 3 kids alleen net andersom 2 jongens en een meisje en een hond :-)
  Heb van de week door jou idee een mooie krans gemaakt van mijn AnnebelBollen.Zie dat je er nu heel veel gemaakt heb! Leuk !!De zeepketting ook!
  Maar OOO die kast waar de zeepketting aanhangt.....die is mooooiii!
  Liefs Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van het ene crea naar het andere. Wat leuk!!! De zeepketting èn de kransen en hart. De tijd staat dan even stil hè. Heerlijk zo te freubelen....geniet van de resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat heb je prachtig gemaakt zeg! Vooral die zachtroze bloemen vind ik mooi.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke ketting, die viel vast in de smaak! De kransen vind ik ook echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet zeker dat die ketting in de smaak valt: prachtig.
  En die kast: een juweeltje !!!!!
  Helenmaal weg van die mooie groene krans.
  Wát ontzettend creatief en druk ben je geweest Trudy :-)
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kransen heb je gemaakt. Middelste vroeg van de week ook al wanneer we "haar" struik gingen snoeien en met de bloemen aan de gang gaan. (Haar struik is het omdat we bij haar geboorte de plant hebben gekregen, toen nog ienieminie... inmiddels 1 x 1 x 1meter, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de zeepketting is ook prachtig geworden!!

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...