We eten vaker eens wat nieuws. Als er minder zijn die mee eten zijn er ook minder mensen om rekening mee te houden. Ik ben nu eenmaal zo'n mens die het prettig vindt dat het eten gewaardeerd wordt, vandaar.
Zo kwam ik vorige week op dit recept. Vissoep. Hoe je dat maakt? Nou, zo:
Je snijdt 100 gr. winterwortel in kleine plakjes. En 100 gr. prei. En een rode ui. Dit fruit je even in een beetje olijfolie aan. Niet bruin laten worden hoor!
Dan gaat er 1 liter visbouillon bij (deze maak ik van 2 tabletten) en een half bakje B.oursin cuisine. En niet te vergeten de vis. Ik deed 400 gr. koolvisfilet, maar dat kan net zo goed een ander soort zijn... Nog 10 minuutjes op een zacht vuurtje laten garen en dan heb je een heerlijke pan soep:
Lekker met stokbrood, of zoals wij deden, met een Italiaanse bol. Eet smakelijk!!
Jammie. Dat ziet er verrukkelijk uit.
BeantwoordenVerwijderenDat zal zeer zeker erg lekker zijn geweest,Trudy.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Ans
Dat ziet er heerlijk uit .Ik eet eigenlijk nooit vissoep maar dit ga ik zeker eens uitproberen !
BeantwoordenVerwijderenIk heb het nooit gegeten, maar het ziet er heerlijk uit! Ik ga het zeker proberen. Dank je wel voor het recept.
BeantwoordenVerwijderenLiefs Frederique
Ziet er fantastisch lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenMmm klinkt lekker en ook makkelijk!
BeantwoordenVerwijderen