donderdag 6 september 2012

T.v. aan!!

Ik kan er zó van genieten hè... het nieuwe t.v. seizoen is weer begonnen. 's Ochtends om half zeven staat die kast al aan bij ons thuis. Nou ja, dat kastje dan.

In de tussenkamer hebben we een heel klein exemplaar staan. Speciaal voor als we 's ochtends even het journaal willen zien, of een leuk programma overdag als ik b.v. was aan het opvouwen ben of groenten aan het snijden aan de eettafel.

Het begint dus bij mij al vroeg. Vandaag de dag kijk ik altijd even, en om een uur of 10 koffietijd. Is dat dozig of niet? Nou ja, ik vind het gewoon gezellig.


plaatje van www.

De regelmaat, dat vind ik fijn. Elke week dezelfde programma's om dezelfde tijd. Boer zoekt vrouw, de wereld draait door (yes, dagelijks!), over mijn lijk, expeditie Robinson, allemaal goed!

Dus vanavond zit ik ook weer goed. De laatste 2 genoemde programma's komen langs. Ik zit er klaar voor.

Denk nu niet dat ik voor de t.v. leef. Nee zo ben ik ook weer niet. Ik blijf er niet voor thuis en als er niets bijzonders (naar mijn idee) op is, gaat ie uit. Want op zijn tijd vind ik het heerlijk om in de stilte te genieten van een tijdschrift of een mooi boek. Alles op z'n tijd!!

13 opmerkingen:

 1. Leuk om horen,hier zijn er ook zo dagelijkse programma's die ik volg(Familie) en Boer zoekt vrouw is hier ook weer van start gegaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je tv programma's en shows Trudy ,ik vervolg op zondag jullie reeks van Boer zoekt vrouw mooi ! Ook de "onze" Belgische reeks volg ik en So you think you can dance weljaa ik geniet ook van de mooie tv avonden een gezellige ontspanning groetjes ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey hoe krijg jij die beantwoorden knop onderaan het reactievak ? zou ik ook willen maar weet niet hoe ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehhh geen idee ben ik bang... iemand anders??

   Verwijderen
  2. Volgens mij komt dat omdat Rita een pop up reactie formulier heeft en hier direct onder het blog gereageerd kan worden .Maar ik weet het natuurlijk niet zeker??

   Verwijderen
 4. Haha hier nog een die dozig naar tv kijkt op zijn tijd.Gewoon gezellig weer de vaste programma's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook fijn dat alles weer begint ;-)
  Ik kijk ook graag, maar ik blijf er ook niet voor thuis hoor.
  Lang leve "uitzending gemist" haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben geen tv kijker. Maar in december, dan ga ik kijken! Dan begint een nieuwe serie bij de VARA, het heet Lieve Liza, en mijn middelste heeft stage gelopen op de set!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Es even een tv programma op zijn tijd moet kunnen hoor! Mijn man studeert s avonds en dan vind ik het heerlijk om even te bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh jee en ik kijk alleen maar nieuws, actualiteiten en detectives. Liefst de Engelse. Verder staat de tv hier ernstig te verstoffen. Ik kijk nooit naar so you think you can dance e.d. boer zoekt vrouw of koffietijd. Ik zal vast de enige vrouw zijn die niet naar boer zoekt vrouw kijkt. Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niks mis met een dosis dozigheid op zijn tijd :-) Hier ook Boer zoekt vrouw, heerlijk! En dansprogramma's. Verder nieuws en af en toe een beetje zappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik mag ook graag een kijkje nemen, vind het heerlijk om naar programma"s als gypsy girls, te kijken. Verder download ik veel series.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik geniet ook zo van het nieuwe tv-seizoen, maar dan wel alleen 's avonds. gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...