woensdag 19 september 2012

Top 3!

Ik las vanochtend het blogje van Marja, en ik had meteen inspiratie. Legde zelfs de vraag aan Mirte voor tijdens het ontbijt. Zij moest er eens goed over nadenken, gaf ze aan.

Nou, anders ik wel. Maar nuttig is het zéker, nadenken over wat nu werkelijk belangrijk is in je leven. Je rent vaak maar door en dan schiet dat er meestal bij in.

Ik liet de hond uit en tijdens dat loopje spookte de vraag nog steeds door m'n hoofd. Maar ik ben eruit hoor! Wat de 3 geneugten voor mij zijn?


plaatje van www.


!.Met z'n allen aan tafel na een lange week gesnipperd thuis zijn. Wat is dát genieten zeg. De verhalen van de kinderen maar zeker ook het besef hoe rijk wij zijn als gezin! Allemaal bij elkaar in goede harmonie. Ik realiseer me dat dat lang niet overal de normaalste zaak van de wereld is...

2. Creatief zijn. Me helemaal kunnen laten gaan met sieraden maken, kransen in elkaar flansen en ook met bakken en koken. Da's helemaal mijn ding. En dan het liefst alleen. Ik heb dat van tijd tot tijd écht nodig! Het liefst zou ik deze dingen nog verkopen, maar hoe ik dat het beste kan aanpakken, daar ben ik nog niet zo uit...

3. Met Jan erop uit. Heerlijk genieten van een tochtje met Pino, eventueel Tukker mee en dan een lange wandeling door het bos maken. Om dan even helemaal bij te kletsen. De laatste tijd is het daar niet vaak van gekomen. Pino had een flinke reparatie nodig en dan zijn er nog andere dingen die Jan's tijd flink op slokken. Ik mag toch hopen dat in het volgende "weekend" (dat kan voor hem ook net zo goed door de week zijn i.v.m. zijn ploegen) er écht tijd voor vrijgemaakt kan worden!

Dankjewel Marja, voor de inspiratie! Ik merk, dat als ik ff niet weet waar ik over ga schrijven het altijd handig is eerst mijn medeblogsters te bezoeken. Zo ook nu weer.

Fijne dag allemaal!!

8 opmerkingen:

 1. Graag gedaan, Trudy. Jouw top 3 is toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zo, een mens kan nooit teveel genieten en zeker niet van zijn dierbaren...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geschreven,Trudy.
  Het zijn vaak de kleine dingen,die er toe doen,maar die voor jou heel groot zijn.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, zoals je weer inspiratie opdoet bij andere bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idd dat is gelukkig zijn genieten samen met je gezin en de hond ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk , om zo te lezen wat je top 3 is! Ik kan mij er ook wel in vinden, alleen het bakken en koken...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, als je er over na gaat denken zijn de belangrijkste dingen vaak de dingen die we als gewoon zijn gaan zien. Die wandeling bijvoorbeeld. Of gezellig samen aan tafel daar kan ik ook zo van genieten.

  groetjes, en het is alweer bijna het einde van de week dus.. de kids komen er weer aan! geniet van ze !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het komt neer op: Enjoy the simple things in life-look at my blog-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...